Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > COOL: deze make-uppen van Clarins bevat 3 eyelinerkleurtjes én een lipkleur

COOL: deze make-uppen van Clarins bevat 3 eyelinerkleurtjes én een lipkleur

COOL: deze make-uppen van Clarins bevat 3 eyelinerkleurtjes én een lipkleur

Wij zijn grote fan van make-updoosjes met verschillende kleuren in. Zo hoef je niet urenlang in je collectie te zoeken of (nog erger) alles door elkaar te rommelen. Om die reden heeft Clarins de 4-Color All-In-One Pen op de markt gebracht. Een pen – de naam zegt het zelf al – met drie eyelinerkleurtjes en één lipkleur in. Als dat niet handig is!

De pen bevat drie eyelinerkleurtjes (zwart, bruin en donkerblauw) en een beige lipkleurtje. Als je het make-upproduct wil gebruiken, klik je het gewenste kleurtje gewoon naar beneden, maar verder kan je ook de intensiteit van iedere kleur aanpassen.

Bij elk kleurtje staat ook een icoontje van een mond of een oog, zodat je je zeker niet zou vergissen. Niet dat we snel donkerblauw op onze lippen zouden smeren, maar oké.

The 4-Color pen is now up at ClarinsUSA.com! Happy Friday, happy shopping 💋 link in bio

Een video die is geplaatst door CLARINS USA (@clarinsusa) op

Zwart en bruin zijn natuurlijk klassieke kleuren als het op eyeliner aankomt, dus met deze tinten zit je sowieso goed. Het blauw is iets feller, maar een dun lijntje langs je bovenste wimperrand kan je blik écht openen, zeker als je last hebt van rode ogen.

balpen

Voor de 4-Color All-In-One Pen betaal je net geen 30 euro. Niet heel goedkoop, maar je krijgt er natuurlijk wel vier kleurtjes voor in de plaats. Voor ons lijkt het alvast een ideaal product om mee te nemen in je handtas om gedurende de dag je make-up bij te werken.
BTW: wij hebben trouwens een flauw vermoeden waar Clarins hun inspiratie vandaan gehaald heeft…