Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Moet je hebben: deze budgetmascara wordt iedere vijf seconden verkocht

Moet je hebben: deze budgetmascara wordt iedere vijf seconden verkocht

Mode & Beauty
Moet je hebben: deze budgetmascara wordt iedere vijf seconden verkocht

Goed nieuws: je hoeft dus écht geen tientallen euro’s neer te leggen voor een stel Bambi-wimpers. Integendeel zelfs. Een van de populairste mascara’s all over the world is er namelijk een met een heel fijn prijsje. 

Positieve reviews

Er zijn maar weinig mensen die niet te tevreden zijn over dit product: de Lash Paradise Mascara van L’Oréal Paris is er namelijk één met heel veel positieve reviews en vliegt in heel de wereld de winkels uit. Zo laten sommige fans van het beautyproduct via Amazon zelfs weten dat de mascara alle gehypte en vaak duurdere mascara’s overtreft. “Ik heb al veel mascara’s uitgeprobeerd van verschillende merken, zowel goedkope als dure, maar deze is mijn absolute nummer 1!”

Iedere vijf seconden verkocht

Maar wat maakt ‘m dan zo goed? Wel, naast dat-ie naar verluidt niet klontert, je wimpers mooi scheidt en volumineus maakt, zorgt het ook nog eens de hele dag voor een wauw-effect en geeft het niet af. Tel daarbij op dat-ie voor nog geen tien euro over de (digitale) toonbank heen gaat en je hebt volgens heel veel beautyliefhebbers een topproduct in handen. Geen wonder dat-ie in alleen in de Verenigde Staten al om de vijf seconden verkocht wordt!

Lees ook
Slapen met mascara op, kan je daar blind van worden?

Andere favoriet

Overigens is het niet de enige goedkope mascara onder de tien euro die het goed doet in de beautyindustrie. Ook de Lash Sensational Luscious Mascara van Maybelline blijkt alle beloftes waar te maken. Meghan Markle zou de mascara zelfs tijdens de royal wedding hebben gedragen, nadat ze zelfs één van haar visagisten er enthousiast over wist te maken. “Ik heb het dankzij haar tip altijd bij mij”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN.be, Hello! Magazine | Beeld: Instagram, iStock

Shoppen is altijd een goed idee