Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Botox op een bordje: deze 6 dingen kan je eten om je eerste rimpeltjes tegen te gaan

Botox op een bordje: deze 6 dingen kan je eten om je eerste rimpeltjes tegen te gaan

Botox op een bordje: deze 6 dingen kan je eten om je eerste rimpeltjes tegen te gaan

Smeren moet je leren, maar schoonheid komt ook van binnenuit. Dat water drinken enorm belangrijk is voor een stralende huid, wist je waarschijnlijk al. Maar wist je dat je door de juiste dingen te eten zelfs je eerste rimpeltjes kunt verminderen?

1. Avocado, boordevol vitamine E

Vitamine E verhoogt het zuurstofgehalte van je huid en hydrateert dus. Hoe eet je avocado’s het best? Gemixt, zo komen er meer antioxidanten vrij. Rechtstreeks op je huid smeren kan natuurlijk ook.

2. Abrikoos, vitamine A-bommetje

Vitamine A stimuleert de vernieuwing van de cellen in de bovenste huidlaag. Daardoor worden je rimpels minder diep. Hoe eet je abrikozen het best? Easy: wassen en bijten.

3. Zeewier, propvol mineralen

Zeewier ontgift en zou daardoor een wondermiddel zijn tegen cellulitis. Hoe eet je algen en grassen het best? Omdat je niet elke dag sushi kan eten: een lepeltje algenpoeder door je smoothie mengen. Gewoon omdat je het anders niet doorgeslikt krijgt.

4. Meloen en limoen barsten van vitamine C

Vitamine C bevordert de elastinevezels. Het zorgt dus voor een soepele huid. Hoe eet je meloen en limoen het best? Met parmaham en in je caipirinha.

5. Yoghurt, boordevol bacteriën voor een gezonde darmflora

Als het goed zit met je darmen en je afweermechanisme, dan gaat je huid glanzen en krijgen bacteriën die acne veroorzaken geen kans.

6. Zalm, bron van omega 3

Zalm geeft je een facelift. Omega 3 helpt om afvalstoffen af te voeren en verstevigt de slappe huid. Hoe eet je zalm het beste? Gestoomd. Zo blijven de essentiële vetten bewaard.

Lees ook:

Copyright: Isa Naeyaert