Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Bizzarre beauty trend: Wire Nails!

Bizzarre beauty trend: Wire Nails!

Bizzarre beauty trend: Wire Nails!

Er is weer een nieuwe beautytrend opgedoken, en het is er eentje die een uitkomst biedt voor alle ongeduldige nagellakkers. Want bij deze trend komt namelijk geen nagellak aan te pas, maar krijgen je nagels wél een bijzondere versiering. De naam? Wire Nails.

Ijzerdraad
Op Instagram spotten we de trend en het is best een bijzondere look. Want in plaats van je nagels van een mooi gekleurd lakje te voorzien, ga je bij deze trend in de weer met ijzerdraad. De trend is bedacht door Eun Kyung Park, de oprichtster van beautysalon Unistella. En ’t is wel een bijzondere trend. Don’t try this at home!

Neon signs
Park maakt allerlei kunstwerkjes met gouddraad, die ze aan je nagels bevestigd. En dat levert de meest mooie manicures op. Tegen de Amerikaanse Marie-Claire vertelt Eun Kyung Park over deze uitvinding: ‘When you make neon signs, you have to bend the wires to make certain lettering. It’s one long wire that’s bent to create and connect the letters. I thought this was really cool and since nails are an accessory, I wanted it to be used for expression. Like rings.’

Bekijk hieronder hoe Wire Nails eruit zien. Zou jij het dragen?

Wire Nails

#linework 좋다 🙃#wireworknail #unistella

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

 

Wire Nails

😘#wireworknail #unistella

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

 

Wire Nails

❤ #wireworknail #minimalove #unistella

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

 

Lees ook:

 

 

Shoppen is altijd een goed idee