Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Bizar: ‘pierced nipple shirts’ veroveren Instagram!

Bizar: ‘pierced nipple shirts’ veroveren Instagram!

Bizar: ‘pierced nipple shirts’ veroveren Instagram!

We kunnen het niet langer ontkennen: boobies zijn hot dit jaar. Zo werd er eerder al een shirt gespot waar twee parmantig geschetste borstjes op prijkten, en is topmodel Bella Hadid momenteel in een stijlvolle naaktshoot in Vogue Paris te bewonderen. Maar déze nieuwe trend, tilt #freethenipple wel naar een heel ander niveau!

Flaws and all
Het jaar 2016 lijkt compleet in het teken te staan van borsten en het omarmen van het vrouwenlichaam – met flaws and all. Ook het dragen van een shirt zonder bh lijkt helemaal niets nieuws onder de zon meer te zijn, zelfs als er door de kleding een kleine doch opvallende tepelpiercing te zien is.

Ingebouwde piercing
Omdat deze trend best een beetje edgy is en niet iedereen gelijk naar de piercingshop zal willen gaan, heeft het New-Yorkse modellabel Life In Perfect Disorder daar dé oplossing voor bedacht. En wel in de vorm van een simpel t-shirt met een zeer gewaagde en unieke twist. Het shirt is namelijk voorzien van een ware tepelpiercing, die vrolijk heen-en-weer wiebelt tijdens het lopen. Een prima alternatief voor pijn lijden bij de piercingshop, naalden en allerlei bloederige taferelen, niet?

Yay or nay?
Het shirt verovert langzaam maar zeker Instagram, en werd op festivals al veel gespot. Het ietwat kinky modemerk heeft het ‘pierced nipple t-shirt‘ ook in de vorm van een badpak, een blouse én een cropped top gemaakt, en onderstaand hebben we daar wat beelden van verzameld. Wat zeg jij, yay or nay?

nipple shirt

Copyright: Life In Perfect Disorder

https://www.instagram.com/p/BEe2BuEn8RD/?taken-by=reltubatokad

https://www.instagram.com/p/BEelUT6n8W6/?taken-by=reltubatokad

Copyright: Life In Perfect Disorder

Bron: NSMBL, Cosmopolitan, Instagram.

Lees ook: