Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Bij deze garage krijg je een manicure terwijl je auto wordt gemaakt

Bij deze garage krijg je een manicure terwijl je auto wordt gemaakt

Mode & Beauty
Bij deze garage krijg je een manicure terwijl je auto wordt gemaakt

De kapper, manicure of spa combineren met je APK? Klinkt als een droom! Het is mogelijk bij de Girls Auto Clinic garage in de Verenigde Staten. 

Lees ook: 5 haarstijlen die je gemakkelijk in de auto kan creëren

Zen bij de garage
Met de auto langs de garage is waarschijnlijk niet je favoriete uitje. Dat zou zomaar eens veranderen als je ondertussen even kon loungen in een ware Beauty Bar. Althans, dat was het idee van de Amerikaanse Patrice Banks. Zij opende in 2013 de Girls Auto Clinic in Philadephia.

#sheCANics
Met de hashtag #sheCANics, probeert ze vrouwen dichterbij bij de technische kant van hun auto te brengen. Zeg nou zelf, een bougie, distributieriem of stuurhuis klinkt als abracadabra voor ons. Toch zijn vrouwen, in vergelijking tot mannen, zuiniger op hun auto en beter in het onderhoud.

Op eigen houtje
Na een aantal negatieve ervaringen met mannelijke monteurs besloot Banks het heft in eigen handen te nemen. Haar idee om van een garage een leuke plek voor vrouwen te maken, bleek een succes. Niet gek, want als je dan toch moet wachten, is het heerlijk om even een verwen-momentje voor jezelf te hebben.

Bron: Boredpanda

Shoppen is altijd een goed idee