Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Bewezen: Zóveel procent krijg spijt na het zetten van een tattoo

Bewezen: Zóveel procent krijg spijt na het zetten van een tattoo

Bewezen: Zóveel procent krijg spijt na het zetten van een tattoo

Als je een tattoo laat zetten, zul je er van te voren heel lang over nadenken. Want je weet; hij zit er voor de rest van je leven en het kunstwerkje kun je niet zomaar wegpoetsen. Toch blijkt uit recent onderzoek dat nog best veel mensen spijt krijgen na het plaatsen van een onderzoek. Verrassend veel.

Lees ook: De mooiste Beauty and the Beast-tattoos

Advaces Dermatology heeft een onderzoek gedaan naar hoeveel mensen spijt krijgen na het zetten van een tattoo. Ze stelden hiervoor een uitgebreide vragenlijst op die door 600 mensen ingevuld werd. En wat bleek? Ruim 78% van de deelnemers gaf aan spijt te hebben van hun tatoeage.

Deze mensen gaven echter wel aan dat ze niet langer dan een paar uur hadden nagedacht over hun tattoo. Ook kwam uit het onderzoek naar voren dat 91% van de deelnemers hun tattoo had laten zetten rond hun twintigste. En van welke kunstwerkjes je kennelijk het snelste spijt krijgt? Tribals, hartjes, rozen, inspirerende quotes, kruisjes en vlinders.

Misschien toch nog even twee keer nadenken voor je naar de tattooshop gaat?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

 Bron: ELLE