Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Op deze manier kun je het beste beha’s opbrengen in je kast

Op deze manier kun je het beste beha’s opbrengen in je kast

Op deze manier kun je het beste beha’s opbrengen in je kast

Het is vaak al moeilijk genoeg om de juiste beha te vinden, laat staan om ze mooi te houden. Er zijn miljoenen tips hoe je beha’s op een juiste manier kan wassen, maar hoe zit het met het opbergen van bh’s? Ze zijn duur genoeg, dus het is dan wel zo prettig dat ze een tijdje meegaan. Wij leggen uit hoe je beha’s het beste kunt opbergen.

Vorm verpesten

Om beha’s op te bergen is vaak genoeg ruimte in een kast nodig, veel mensen hebben dit niet. Hierdoor worden beha’s vaak net als sokken en ondergoed opgepropt in een kastje of lade. Het dubbelvouwen van beha’s lijkt onschuldig, aangezien de cups goed in elkaar passen. Maar juist op deze manier wordt de vorm van de beha verpest.

Lees ook
Beha’s wassen 101: zo was jij je mooie bh in de wasmachine

Goede manier

Vouw je een beha dubbel, zodat de ene cup onder de ander cup terecht komt, dan wordt de beha uitgerekt. Door de beha zo op te vouwen kan de bovenkant van de cups naar buiten gaan krullen. Dit is het laatste wat je wil, zeker wanneer je een strak t-shirtje aan hebt. De juiste manier om beha’s op te bergen is door ze los op elkaar of achter elkaar te leggen. Zorg er dus voor dat je genoeg ruimte in je kast overhoudt voor je beha’s of leg ze op deze manier in een losse bak.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images