Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Beautytrend: ombre lippen

Beautytrend: ombre lippen

Beautytrend: ombre lippen

Wil jij deze feestdagen iets bijzonders doen met je make-up, maar ben je niet direct fan van hysterische beautytrends zoals de glitterlip en unicorn eyeliner? Dan zijn ombre lippen vast en zeker iets voor jou.

Bij een ombre look voor je lippen creëer je eigenlijk hetzelfde effect als bij ombre haar. Daarbij wordt een donkere kleur geleidelijk aan naar buiten steeds lichter. Denk aan een donkerblonde kruin en zeer blonde puntjes. Het kan ook minder natuurlijk, door bijvoorbeeld te kiezen voor groene of roze punten of zelfs voor een volledig regenboogeffect.

Experimenteren

Voor je lippen geldt dus in feite precies hetzelfde. Begin met een matte, nude lipstick voor een egaal effect en stift je lippen zorgvuldig. Kies vervolgens een andere lipstick – bij voorkeur eentje met een goeie kleur – en breng deze met een kwastje voorzichtig deppend aan. Focus vooral op het midden van je mond. Nu is het tijd om te mixen. Pak een lipbalm en gebruik je vingers om de lippenstift voorzichtig naar buiten te mengen met de nude lipstick. Het effect is een natuurlijke, nonchalante look die je lippen mooi doen uitkomen.

Je kunt het proces natuurlijk omdraaien of experimenteren met verschillende kleuren (rode lippen met een oranje hart zijn onze favoriet), zoals hieronder:

Make your pout extra sensual on your night out with this ombre lip in dark and nude shades. DIY with this how-to and the lip essentials suggested.:

Ombre Lip Look ...make-up-is-an-art: by Laurence Laborie:

 

Bekijk de video voor perfecte ombre lippen volgens Pure Wow hier:

 

Bekijk ook:

Bron: Pure Wow, afbeeldingen via Pinterest