Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Van beach tot bar: 15 x de leukste kaftans!

Van beach tot bar: 15 x de leukste kaftans!

Van beach tot bar: 15 x de leukste kaftans!

Hoe tover je een nonchalante strand outfit om tot een look die niet misstaat met een cocktail in je hand? Simpel. Neem een mooie kaftan in je strandtas mee, en gooi deze nonchalant over je bikini heen wanneer je je van het strand naar de bar verplaatst. Cheers!

Verkleedpartij op ‘t strand
Een kaftan is ontzettend handig. Door de dunne stof – die vaak niet kreukt, yay! – neemt hij maar weinig ruimte in je tas in, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen naar het strand. Na een dagje bakken in bikini, hoef je niet allerlei pogingen te doen tot een discrete verkleedpartij op het strand. Want die bikini laat je gewoon aan! Doe niet te moeilijk en draag die kaftan er gewoon overheen.

Van cocktailbar tot strandtent
Kies voor een classy zwarte cover up, wanneer je graag in een luxe bar een cocktail drinkt na het zonnen, of ga juist voor een kleurrijke kaftan als je liever wijntjes drinkt in een hippe strandtent. En dat ‘ie een tikkeltje doorschijnt hier en daar is helemaal niet erg, maar juist sexy. Met een kaftan zit je altijd goed – ook als je in stijl een ijsje wilt halen.

Lees ook: