Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Deze artiesten treden op tijdens de Victoria’s Secret modeshow!

Deze artiesten treden op tijdens de Victoria’s Secret modeshow!

Deze artiesten treden op tijdens de Victoria’s Secret modeshow!

We vertelden jullie al eerder dat de nieuwe Victoria’s Secret modeshow zal plaatsvinden in de stad van de liefde, maar gisteren werden ook de namen van de artiesten die zullen optreden tijdens het defilé bekend gemaakt. Drie grote namen, waarvan twee zich eerder al lieten omringen door de topmodellen in lingerie.

Lady Gaga heeft met de verschijning van haar nieuwste album enkele grote evenementen kunnen meepikken, want de zangeres verschijnt niet enkel op de Superbowl volgend jaar maar ze is ook één van de artiesten die zal optreden op de Victoria’s Secret modeshow in Parijs. Voor Gaga is het haar eerste lingeriefestijn-optreden, maar ze wordt bijgestaan door twee heren die het haar eerder al voordeden. Ook Bruno Mars en Abel van The Weeknd zullen de modeshow voorzien van een streepje muziek. Voor Abel is zijn twee optreden nét dat tikkeltje specialer omdat vriendinnetje Bella Hadid voor de eerste keer zal meestappen tijdens het defilé.

GET EXCITED. @ladygaga, @brunomars & @theweeknd will perform at the 2016 #VSFashionShow! 👏 🎤

Een foto die is geplaatst door Victoria’s Secret (@victoriassecret) op

Naast nieuwkomer Bella, zijn natuurlijk ook de vaste waarden aanwezig. Gigi Hadid, Kendall Jenner, Karlie Kloss, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge en Elsa Hosk trekken opnieuw de mooiste lingeriesetjes aan terwijl ze zelfverzekerd paraderen op de tonen van Lady Gaga, Bruno Mars en The Weeknd.

Naast de mooie lingeriesetjes is het toch voornamelijk de Bright Night Fantasy Bra die de aandacht trekt. Ieder jaar krijgt 1 angel de kans om het dure designerstuk te dragen en dit jaar gaat de eer naar…. Jasmine Tookes. De duurste bh werd dit jaar ontworpen door Eddie Borgo en bevat meer dan 9000 kostbare edelstenen die één voor één in 18-karaat goud zijn gezet. De kostprijs? 3 miljoen dollar!

Dare to be bold. #VSDare

Een foto die is geplaatst door Victoria’s Secret (@victoriassecret) op

Lees ook: