Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Als je dit rare ingrediënt toevoegt, zou je shampoo veel effectiever werken

Als je dit rare ingrediënt toevoegt, zou je shampoo veel effectiever werken

Als je dit rare ingrediënt toevoegt, zou je shampoo veel effectiever werken

We houden enorm veel van onze fles droogshampoo, maar af en toe is een goede shampoobeurt gewoon écht nodig. En om die schuimende massa nog beter te laten werken, is er één secret ingredient dat je kan toevoegen om je hoofdhuid een serieuze boost te geven.

#lifehack

Een trucje van de haargoden, zo kan je het noemen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat suiker een wondermiddeltje zou zijn voor je hoofdhuid. Wanneer je regelmatig (zo’n één keer per twee weken) een theelepeltje toevoegt aan de hoeveelheid shampoo die je tijdens een wasbeurt gaat gebruiken, zorgen de fijne suikerkorrels ervoor dat je hoofdhuid een milde scrubsessie krijgt. Een een happy hoofdhuid, betekent happy haar.

Dé oplossing

En nee, je hoeft niet bang te zijn dat het een plakboel wordt. Omdat je weinig suiker gebruikt, lossen alle korrels gewoon op tijdens het wassen. Doordat je huid gescrubt wordt, verwijder je lagen productresten uit je haar (vies, we know), waardoor je verzorgingsproducten nog beter hun werk kunnen doen. En willen we dat niet allemaal?

Lees ook: