Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Als je denkt dat je alles hebt gezien: ‘squiggly brows’ zijn de nieuwste wenkbrauwtrend

Als je denkt dat je alles hebt gezien: ‘squiggly brows’ zijn de nieuwste wenkbrauwtrend

Als je denkt dat je alles hebt gezien: ‘squiggly brows’ zijn de nieuwste wenkbrauwtrend

Prikkeldraadwenbrauwen, feather brows… Net als je denkt dat het niet gekker kan, komt er weer een nieuwe, rare wenkbrauwtrend voorbij. De trend waar je momenteel niet meer omheen kunt als je Instagram opent: ‘squiggly brows’.

Lees ook: De makkelijkste manier om make-up kwasten te reinigen

Bij de squiggly brow-trend worden wenkbrauwen omgetoverd tot een soort zigzagpaadje en dat ziet er, tja, eerlijk gezegd nogal vreemd uit.

Vlogger Promise Tamang
Vlogger Promise Tamang was een van de eersten die de look uitprobeerden. Aan Popsugar laat ze weten dat ze geïnspireerd raakte nadat ze een foto van iemand zag met gephotoshopte zigzagwenkbrauwen. Ze besloot het op zichzelf uit te proberen en een nieuwe trend leek geboren. Inmiddels verschijnen er op Instagram onder de hashtags #waveeyebrows en #squigglybrows steeds meer foto’s van make-upliefhebbers die de trend ook toejuichen.

Creëren
Om de look te creëren hoef je overigens niet als een gek aan het epileren te slaan. Promise plakte haar wenkbrauwhaartjes met lijm in dezelfde richting, om vervolgens met concealer de golfvorm te maken.

Iets voor jou?

Bron: Good Housekeeping Beeld: Instagram