Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > AHA: dit is waarom het slim is om blush op je oogleden te dragen

AHA: dit is waarom het slim is om blush op je oogleden te dragen

AHA: dit is waarom het slim is om blush op je oogleden te dragen

Dat beautyproducten vaak multifunctioneel zijn, wisten we al – wie kent de truck met de lippenstift als blush niet? Maar wist je al dat het slim is om je blush ook op je oogleden aan te brengen? #beautyhack-alert!

Raar maar waar: je oogleden zouden ook een ideale plaats zijn om je poederblush op aan te brengen. Want naast dat ‘ie de appeltjes van je wangen laat blozen, zou hij ook je oogopslag een levendige blik geven. Doordat de kleur matcht met die op je wangen, breng je je hele look samen én voeg je meer symmetrie aan je gezicht toe.

Wat je nodig hebt? Een poederblush naar keuze (al wordt aangeraden om niet al te rood te gaan) en een fluffy oogschaduwkwast. Breng je blush lichtjes aan op je hele ooglid, van je arcadeboog tot je binnenste ooghoek. Breng een extra laagje aan in je arcadeboog om je crease extra in de verf te zetten.

Draag je al een volledige oogschaduwlook? No worries, dan nog kan je deze truc toepassen. Wat je dan moet doen, is een lichte laag blush bovenop je gewone oogschaduw aanbrengen. Wel even oppassen dat je niet alles wegveegt natuurlijk – dat vakwerk heb je niet voor niets gedaan!

Lees ook:

Copyright: Martine Verhoeven