Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > A lesson in layering: 15 x minimalistische kettinkjes

A lesson in layering: 15 x minimalistische kettinkjes

A lesson in layering: 15 x minimalistische kettinkjes

Een simpele outfit kun je heel gemakkelijk van een persoonlijke touch voorzien, door in de weer te gaan met sieraden. Door een aantal minimalistische kettinkjes met elkaar te mixen, krijg je al snel een speels en eigen effect. Zo spice je dat simpele witte t-shirt in een handomdraai op, en ziet je outfit er ineens een stuk gekleder uit.

Kies voor zilver of goud, of draag de twee kleuren door elkaar. Want ja, dat kan tegenwoordig gewoon weer. Door verschillende fijne en minimalistische kettinkjes tegelijk om je nek te dragen, kun je de plank niet misslaan. Het hoeft namelijk helemaal niet zo gepolijst anno 2016, en mag best een tikkeltje eigenwijs staan. Speel met verschillende lengtes en vrolijke hangertjes voor een unieke look, waarmee je jouw persoonlijkheid kunt laten doorschemeren.

Je hebt waarschijnlijk nog wel wat leuke exemplaren in je sieradendoosje liggen, maar jezelf verwennen met een leuk nieuw hangertje is ook niet verkeerd, toch? Minimalistische kettinkjes zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook erg in fashion momenteel. En daarom is er voor ieder wat wils en is bijna alles wel in de vorm van een leuk hangertje te vinden. Shop hieronder de allerleukste sieraden!

Lees ook: