Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > 7x beauty budget basics onder de 5 euro

7x beauty budget basics onder de 5 euro

7x beauty budget basics onder de 5 euro

Oké we geven het toe, we hebben deze maand nét iets te veel sushi afgehaald en 10000 gin-tonics besteld tijdens dat vriendinnenweekend. Oops. Gelukkig is het een geruststelling dat het ons allemaal wel ééns ( of twee keer, of drie, of…) overkomt. Besparen? Oei, met deze basics hoeft dat gelukkig niet. 

De blauwe pot van Nivea, € 2,54 (bekijk hier)

9200000005032536

Niets roept zoveel nostalgie op als de geur van de blauwe pot van Nivea. Deze crème is de basis voor je lichaam en huid. Geen enkel droog plekje overleeft als je deze pot in huis hebt.

Vaseline lippenbalsem, € 2,- (bekijk hier)

0154756_l

Zonder mooi gevoede lippen hoef je niet aan de slag te gaan met allerhande technologische lippenstiften. De lippenbalsem van Vaseline blijft onze favoriet en doorstaat de tand des tijds.

Kokosolie, € 3,99 (bekijk hier)

8953108299806

Waar kokosolie goed voor is? Misschien kunnen we beter opsommen waar kokosolie niet goed voor is. Het heeft zo een goede werking op bijna alles van je lichaam dat je niet zonder kan. Zowel voeden van je lichaam, haar, nagels maar ook als make-up remover, scheerschuim en lippenbalsem.

Droogshampoo, € 4,79 (bekijk hier)

3ac21c6a

We verslapen ons allemaal wel eens en we hebben allemaal wel eens een dag dat ons haar er futloos bijhangt. Droogshampoo is cheap en je gebruikt het minstens één keer per week.

Nagelblokje, €5,95 (bekijk hier)

Douglas-Verzorging_Tools-Nagelpolijst_Blok

Je nagels een boost geven en mooi verzorgen? Daar heb je enkel dit blokje voor nodig. Je vijlt ze eerst, haalt er dan de scherpe randjes af. Daarna maak je ze glad en als laatste laat je ze mooi shinen. Tadaaa!

Wimperkruller, € 2,50 (bekijk hier)

zilver-11200432-productzoom_rd-10

We gaan niet zeggen dat je moet besparen op een goede mascara maar het is weggegooid geld als je het gebruikt zonder wimperkruller. Je zal het verschil zeker merken.

Combi blush, € 5 (bekijk hier)

elf

Ideaal is het om twee kleuren blush te hanteren. De lichtste kleur op de appeltjes van je wangen en de donkere kleur als schaduw onder je jukbeenderen.

Lees ook: