Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > 7 vreemde dingen die celebrities doen om hun huid mooi te houden

7 vreemde dingen die celebrities doen om hun huid mooi te houden

Mode & Beauty
7 vreemde dingen die celebrities doen om hun huid mooi te houden

Het leven van een celebrity gaat niet over rozen. Ja, je hebt misschien wel voor elk seizoen een ander huisdier dat perfect in je peperdure Gucci-tas past, inloopkasten formaat Gooise villa en een collectie glitterjurken waar je de rest van je leven nog niet ingenaaid kan worden, maar je bent ook publiek bezit. Als je dus één slechte dag hebt (1!), reken er dan maar op dat er sowieso een legertje hijgerige paparazzi standby staan om jouw vette huid en dito haar vast te leggen. Of een toevallige voorbijganger met een smartphone, natuurlijk.

Kortom: je moet er altijd goed uitzien om de illusie in stand te houden en dat is nogal een dagtaak – dat vormt overigens geen probleem voor de celebs die simpelweg niks anders te doen hebben dan van outfit wisselen en ten minste drie man personeel hebben voor alleen maar het contouren van hun gezicht. You know who you are, Kim K. & Co.

Een vlekkeloze, jonge, gladde én stralende huid te allen tijde is dus een absolute must, maar we weten allemaal dat dat a) niet zo evident is en b) al helemaal niet als je een jaar of 43 bent. Of zwanger. Of beiden.

Hoe pakken de immer leeftijdloze celebrities dat eigenlijk aan? Hieronder hun bizarre rituelen:

Eva Langoria

Zweert bij dagcreme met placenta erin. Ieuw. IEUW!

Kate Moss

Dompelt haar gezicht regelmatig in een badje van ijsklontjes en komkommer.

Gwyneth Paltrow

Laat bijen in haar gezicht steken. Ja, dat is blijkbaar een ding. Gwyneth is altijd al de meest hysterische celeb geweest (Apple? Really?), dus echt verbazen doet dit ons niet.

Victoria Beckham

Hanteert de Japanse geisha-methode: een facial met nachtegaalpoepjes. Het zou de huid kalmeren, en glad en glanzend maken. Edoch: IEUW!

Gabrielle Union

Drinkt bijna 4 liter per dag. Vier! Dat is niet alleen belachelijk, maar misschien zelfs wel gevaarlijk? Wie het weet, mag het zeggen. Twee lijkt ons ruim voldoende – en ook al erg veel.

Jennifer Aniston

Gebruikt één of andere speciale sauna die bijdraagt aan ontgifting, celvernieuwing, een glanzende huid, gewichtsverlies en oh ja: ontspanning. Doe ons die maar.

Kim Kardashian

Waar zou dit lijstje zijn zonder Kim K.? Mrs. Kanye West maakt graag gebruik van de zogenaamde Vampire Facial, waarbij een soort gel gemaakt van het eigen bloed onder de huid van het gezicht wordt gespoten.

Lees ook:

Bron: MarieClaire.com

 

 

Shoppen is altijd een goed idee