Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > 6 zomerse beautytrends voor luie meisjes

6 zomerse beautytrends voor luie meisjes

6 zomerse beautytrends voor luie meisjes

Natuurlijk is het heerlijk om je uitgebreid op te tutten voor je aan je dag begint, maar soms ligt je bed nu eenmaal veel te lekker waardoor je nog slechts 5 minuten hebt voor je volledige beautyritueel – inclusief tanden poetsen. Yieks! En dan zijn er ook nog die dagen waarop je simpelweg geen zin hebt om uitgebreid te blenden, contouren en ten minste 4 pogingen te doen tot perfecte eyeliner.

Gelukkig voor jou is dat deze zomer geen probleem: deze 6 beautytrends kosten minimale inspanning en zorgen toch voor een prachtig resultaat.

 

Het perfecte knot-accessoire

Als je haar een beetje vet is, of als je geen tijd hebt om te föhnen, is een knotje snel gemaakt. Met deze sierlijke band geef je jouw makkelijke kapsel net een beetje extra.

 

Uitgewassen/uitgegroeid haar

Elke 3 weken naar de kapper om de boel bij te laten werken is tijdrovend (en duur!). Gelukkig is de haartrend deze zomer extra nonchalant: uitgroei, uitgewassen kleur, gebleekt door de zon – door de boel los te laten creëer jij zelf een natuurlijke ombre.

Nontouren

Vergeet contouren – nontouren is de trend. Geen lagen meer over elkaar, maar niets meer dan een getinte moisturizer/BB-cream en een beetje highligter. Volgens Renee Sanganoo, de visagiste die de term claimde, is deze manier van opmaken een beetje als corrigerend ondergoed voor je huid. ‘Jij weet dat je het aan hebt, maar het is niet de bedoeling dat iemand anders het ziet.’ Gigi Hadid is alvast fan!

kisses x 19m = thank you for everything xx

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Uitgesmeerde lipstick

Nee, niet over je hele gezicht, maar eerder gewoon een beetje smoezelig langs de randjes. Je lipstick hoeft niet meer strak binnen de lijntjes te zitten. Dep een beetje met je vingers en smeer iets meer lipstick in het midden van je lippen voor een natuurlijke look. Of breng gewoon je lipstick op met je vingers, zonder spiegel.

Halve-maan highlights

Door dit stukje van je gezicht aan te zetten met highlighter, creëer je in een paar minuutjes een stralende blik.

Face gloss

Het Amerikaanse merk Milk Makeup komt met een heldere, glanzende, niet plakkende highligher die je over je hele gezicht kunt aanbrengen. Zo kies je zelf of je je lippen, oogleden, jukbeenderen of zelfs sleutelbeenderen extra aan wilt zetten – mooi als je een off-shoulder top draagt.

Love a good greasy eyelid look. #facegloss #milkmakeup

A photo posted by Lex French (@verycoolgirllex) on

 

 

Lees ook:

Bron: Marie-Claire.com