Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > 6 feestelijke kapsels die in minder dan 5 minuten klaar zijn

6 feestelijke kapsels die in minder dan 5 minuten klaar zijn

6 feestelijke kapsels die in minder dan 5 minuten klaar zijn

Natuurlijk wil je er op je allermooist uitzien tijdens de feestdagen, maar tussen het shoppen voor het perfecte cadeau, boodschappen doen, huis opruimen en koken heb je écht geen tijd om ook nog uren met je haar in de weer te zijn.

Geen zorgen! Er zijn gelukkig ook prachtige feestkapsels die binnen een paar minuten klaar zijn – hoef je je daar in ieder geval niet meer druk om te maken.

Rommelige golven

De oudste truc uit het boek: ga slapen met twee losse vlechten, die je eventueel ook nog voorzichtig opsteekt. Na het opstaan voorzichtig losmaken, even met je vingers er doorheen (niet borstelen!), beetje haarlak in de puntjes en klaar ben je.

Lage staart

Deze look kan ook perfect als je haar een beetje vet is. Gewoon een kwestie van een strakke scheiding maken – zij of in het midden – en je haar samenbinden met een elastiekje of een strakke speld.

Klassiek knotje

Geeft elke look instant iets chique en is ook nog eens reuze makkelijk

Rommelige vlecht

Een gewone vlecht is vaak net iets te tuttig of stijfjes, maar zo’n rommelige vlecht staat altijd heel charmant en is – want rommelig – bovendien zo gefixt.

Een zwart lintje

copyright Getty via the Zoe Project

Toupeer je haar een beetje aan de aanzet en gebruik vervolgens een zwart, fluwelen lintje als haarband.

Haaraccessoires

Voor een paar euro heb je al een leuke speld of speldjes. Of je nu een knot, staart of los haar hebt, een paar glimmertjes fleuren je kapsel onmiddellijk op.

Bekijk ook:

Afbeeldingen via Pinterest