Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > 7 tips voor gezonde en witte tanden

7 tips voor gezonde en witte tanden

7 tips voor gezonde en witte tanden

Wat is er fijner dan te lachen met een mooie mond, gezonde tanden?  Helaas, sterke witte tanden hebben we niet allemaal. Gelukkig kun je met gezond eten, een regelmatig bezoek aan de tandarts of mondhygiënist en goed poetsen een boel bereiken.
7 tips op een rij:

Samen met Philips

  1. Een gezonde mond met gezond tandvlees is een eerste vereiste voor een stralend gebit.
  2. Poets je tanden twee keer per dag en reinig dagelijks tussen je tanden en kiezen met floss of pak er een ragertje bij.
  3. Breng regelmatig een bezoek aan je tandarts en/of mondhygiënist. Zij kunnen je het beste adviseren over de middelen die bij jou gebit passen en controleren op eventuele problemen in je mond.
  4. Voorkom verkleuringen van buitenaf. Wees matig met rode wijn en koffie (of drink door een rietje J). En ook belangrijk… stop met roken.
  5. Gebruik een lippenstift met een felle kleur, daardoor lijken je tanden witter. Kies eerder voor een paarse kleur dan een kleur met een gele ondertoon erin, zoals oranje.
  6. Je kunt  je tanden ook laten bleken. Bleken in de tandartspraktijk is een veilige en effectieve manier. Vraag je tandarts naar de mogelijkheden.
  7. Gebruik een elektrische tandenborstel. Deze verwijdert tot wel 7 keer meer tandplak dan een gewone handtandenborstel. De Philips Sonicare DiamondClean is een zeer geavanceerde tandenborstel die in slechts 1 week vlekken, die ontstaan door koffie, thee, rode wijn, sigaretten en tabak verwijdert.  Poetsen met de Sonicare verbetert ook binnen twee weken de gezondheid van het tandvlees.

sonicare-27

De Philips Sonicare elektrische tandenborstel biedt een unieke dynamische reinigingswerking die op efficiënte en milde wijze tot diep tussen de tanden en langs het tandvlees reinigt.  Bovendien is de Sonicare DiamondClean een van de fraaist vormgegeven tandenborstels met een uniek oplaadglas en een reisetui.

Wil je de Sonicare proberen? Via deze link ontvang je bij aanschaf € 20 korting.

Wil je meer info over andere tandenborstels van Philips, klik dan hier

sonicare_sanoma_logo_1

Advertisement