Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > 5 redenen waarom je écht niet zonder een little black dress kunt!

5 redenen waarom je écht niet zonder een little black dress kunt!

5 redenen waarom je écht niet zonder een little black dress kunt!

Er zijn een aantal kledingstukken die eigenlijk niet uit de kast van de vrouw mag ontbreken. Een goede jeans en een leren jasje zijn van die toppers die wat ons betreft echte basisitems zijn. Nog zo’n klassieker die in hetzelfde rijtje thuis hoort, is de little black dress. Oftewel, de LBD. Waarom? Dáárom!

Met een zwart jurkje zit je áltijd goed.
Van een feestje waarbij je de dresscode niet weet tot een casual dagje shoppen met vriendinnen: de LBD is ontzettend veelzijdig en kun je simpel downdressen met de juiste accessoires. A true lifesafer!

Date night material
Wanneer je twijfelt over je kledingkeuze voor je date, is een simpel zwart jurkje zonder tierlantijntjes áltijd de juiste keuze. Sexy, vrouwelijk, en toch casual. En zwart heeft ook een mysterieuze vibe, wat niet verkeerd is tijdens een date…

Vlekbestendig
Nog zo’n mega voordeel aan de LBD: wanneer je ietwat onhandig bent (jep, that’s me!) en vaker wel dan niet knoeit tijdens het eten, kun je ook je voordeel halen uit een zwart jurkje. Want we weten allemaal: op zwart zie je de meeste vlekken niet. Handig!

Onbeperkt snoepen
Tijdens de decembermaand worden we platgegooid met allerlei lekkers, en daar worden we ontzettend blij van. Om die foodbaby een beetje te verhullen, is het dragen van zwart de allerbeste keuze. Want zwart kleedt af, waardoor je tijdens het kerstdiner niet hoeft te twijfelen of je dat derde toetje wel of niet zal nemen. Yum!

#girlboss
Door de kleur zwart te dragen, straal je gelijk autoriteit uit. Wanneer je dus een belangrijke afspraak voor de boeg hebt, zul je nét dat beetje extra girlpower uitstralen door je in je favoriete Little Black Dress te hijsen. Yo go girl!

Copyright: Giphy

Lees ook: