Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > Met deze 5 beauty tips word jij stralend wakker

Met deze 5 beauty tips word jij stralend wakker

Met deze 5 beauty tips word jij stralend wakker

Goede nachtrust is het wondermiddel waar veel topmodellen bij zweren – en terecht. Een nachtje goed slapen zorgt voor een frisse blik, een stralende huid en een helder hoofd. Heb jij regelmatig slaaptekort? Probeer dan eens deze beauty tips voor een frisse, mooie look. Niet zo goed als the real deal, maar wel een goede noodoplossing.

De vijf beauty tips:

1. Oogcrème in de koelkast

Smeer de huid rondom je ogen bij het ontwaken in met een oogcrème die je in de koelkast hebt bewaard. Het zal de pafferigheid en de wallen drastisch doen verminderen.

2. Zorg voor vochtige lucht

Zeker nu het kouder wordt, is de kans groot dat je de hele tijd in ruimtes bent waar de verwarming staat te loeien. Slecht voor je huid en ook erg slecht voor je nachtrust. Probeer de verwarming op je slaapkamer zo veel mogelijk uit te laten – een extra fleeche-dekentje geeft ook al veel warmte- of hou de lucht in je kamer goed vochtig. Investeer bijvoorbeeld in een luchtbevochtiger of een paar goede luchtzuiverende kamerplanten. Of zet een wasrekje natte was te drogen in je kamer. Ruikt ook nog eens heel lekker.

3. Vaseline op je handen en voeten

Heb je droge handen of voeten door de kou? Of kloofjes, blaren of schaafwonden op je handen en voeten? Smeer ze dan lekker goed in voor het slapengaan. Je zal zien dat na een -kort- nachtje slapen, de boel er stukken beter uitziet.

4. Droogshampoo vóór het slapen

Een beetje in je haar voor het slapen en je wordt wakker met schone, lekker ruikende haren en door het woelen heb je automatisch volume. Bonusvoordeel: je kan langer blijven liggen omdat je je haar niet hoeft te wassen.

Lees ook
Kan het echt zo’n kwaad om nog iets te eten voordat je gaat slapen?

5. Lipmaskertje

Droge lippen door de kou? Ook dan kan een likje vaseline of een echt wonderen doen. Eerst even je lippen scrubben met een stug washandje of een droge, oude tandenborstel en je zal merken dat je wakker wordt met mooie, volle lippen.

Welke beauty tips gebruik jij altijd?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Pure Wow | Beeld: Getty Images