Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Mode & Beauty > 4 soorten eyeliners voor beginners

4 soorten eyeliners voor beginners

4 soorten eyeliners voor beginners

Wil je graag killer cat eyes voor een avondje stappen, maar weet je niet zo goed hoe je eraan moet beginnen? Eyeliner is een kwestie van oefenen en lukt zelden meteen de eerste keer. Trillende handjes, geen vloeiende lijntjes, ongelijke krullen… We hebben het allemaal al eens meegemaakt. 

De keuze van je eyeliner is daarom belangrijk. Kies niet meteen een professioneel exemplaar, een geoefende hand is daarbij wel nodig. Waar kies je dan wel voor?

Kohl

kohl

Kohl penselen blenden goed en zijn gemakkelijk te corrigeren bij een hobbeltje hier of daar. Perfect voor beginners!

Een goed roll-up pencil 

20714765262

Deze eyeliners blijven scherp door het systeem. Een scherpe punt is absoluut een must voor een strak lijntje rond je ogen.

Markers

3473311853219

Een eyeliner in de vorm van een stiftje heeft ook standaard een scherpje en fijne punt. Dit vergemakkelijkt het zetten van het lijntje. Kijk even of de marker waterproof is. Is het antwoord ja, blijven ze heel goed maar zijn ze wel moeilijker te corrigeren wanneer het mis gaat.

Een potje met eyeliner 

MAC-Eyeliner-Pro_Longwear_Fluidline

Dit lijkt vast in het begin wat moeilijk, maar het voordeel is dat je hierbij je eigen penseeltje kiest. Kies altijd voor een fijn penseeltje met een scherpe punt. Let op dat je jouw lijntje altijd laat aansluiten tegen de rand van je wimpers. Als er ruimte tussen je lijntje en oog is, oogt het rommelig.

 

Lees ook: