#NietPlakkenMaarSmakken: verstuur je valentijnskaart gratis met een kus

493
postnl kus valentijsndag kaart

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Bloemenwinkels draaien overuren, geurtjes vliegen de parfumerieën uit en de bonbonbranche (lekker woord wel trouwens) beleeft een gigantische piek. De ‘dag van de liefde’ is natuurlijk een grote commerciële bedoening, maar bij PostNL gaat het écht om de boodschap. Zij geven daarom iedereen de kans om gratis en voor niets een Valentijnskaart te versturen.

Lees ook
Pure liefde: Tony’s Chocolonely komt met limited valentijnsreep

Betalen met liefde
In plaats van een postzegel op de envelop te plakken, telt voor één keertje een lippenstiftkus ook als geldig frankeermiddel. In een tijd waarin fysieke kaarten en brieven steeds minder vaak verstuurd worden, is de #NietPlakkenMaarSmakken-actie van PostNL, die ze al enkele jaren met succes organiseren, een waanzinnig leuke manier om mensen weer – met een pen, dus – aan het schrijven te krijgen.

Het kan nog héél even
Wil jij jouw geliefde verrassen met een romantische ‘kuskaart’? Doe jouw envelop dan voor 17.00 uur op 13 februari op de post. Alle met een lippenstiftkus bezegelde kaarten en brieven bezorgt de postbode dan met liefde gratis bij jouw lief (of je vriendin, moeder of zus, natuurlijk!) in de bus. Hóe leuk?

Enkele bekende influencers doen al mee met de actie:

https://www.instagram.com/p/BfF6OHvBUuU

https://www.instagram.com/p/BfDV9h2jyu3

https://www.instagram.com/p/Be5vzzjFt9h

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP

 

BRONPOSTnl
DELEN