Slanke pasta met champignons en courgette

9085
  • 150 gr pasta
  • halve courgette
  • 200 gr champigons
  • scheut melk
  • scheut kookroom (light)
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • halve ui
  • 1 teen knoflook
  • snufje zout en peper

Zo maak je het:

Zet een pan water op het vuur en kook de pasta gaar. Snijd de courgette in blokjes, snipper het uitje en snijd de knoflook fijn. Maak de champignons schoon, verwijder het steeltje en snijd de champignons in plakjes.

Giet een scheutje olie in een pan en fruit het uitje met de courgette en de champignons aan. Voeg ook de knoflook toe. Na circa 5 minuten, voeg je de Italiaanse kruiden, snufje zout en peper, een scheut melk en een scheut kookroom toe. Laat dit even pruttelen en klaar is je saus.

Serveer de pasta met de saus of meng het door elkaar. Eventueel afmaken met een beetje geraspte kaas en een snufje peper.

Tip: ook lekker met stukjes paprika door de saus.

 

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

DELEN
Vorig artikelRosacea en roodheid? Zo breng je make-up aan
Volgend artikelWinnen! 25x het boek Havermoutje