Perfect voor het warme weer! Maak supersnel deze yoghurt-framboos ijslollies

168

Eindelijk: deze week stijgen de temperaturen tot ver boven de 20 graden. Tijd voor blote benen, luchtige T-shirts en natuurlijk… ijsjes! Met dit simpele recept maak je razend snel verfrissende ijslollies van yoghurt en roodfruit. 

Lees ook: Binnenkort een feestje? Met deze makkelijke recepten maak je zeker indruk

Ingrediënten voor 6 ijsjes:

  • 150 gram frambozen (of aardbeien)
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels limonadesiroop
  • 150 gram volle yoghurt

Bereiding:

  1. Pureer het (bevroren) fruit grof en meng met de siroop. Meng de honing door de yoghurt.
  2. Giet het fruit en yoghurt mengsel apart in laagjes in de ijsvormpjes en haal hier 1-2 keer een prikker of de achterkant van een mes doorheen, zodat het een klein beetje mengt en er gemarmerd uitziet.
  3. Steek de stokjes erin en plaats minimaal 3 uur in de vriezer.

Bron/beeld: CookLoveShare

DELEN