Perfect voor het warme weer! Maak supersnel deze yoghurt-framboos ijslollies

538

De afgelopen weken (wat zeggen we, maanden!) kunnen we al volop genieten van warm weer, maar deze week lopen de temperaturen pas écht hoog op. Tijd voor… ijsjes! Met dit simpele recept maak je razend snel verfrissende ijslollies van yoghurt en roodfruit. 

Lees ook: Binnenkort een feestje? Met deze makkelijke recepten maak je zeker indruk

Ingrediënten voor 6 ijsjes:

  • 150 gram frambozen (of aardbeien)
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels limonadesiroop
  • 150 gram volle yoghurt

Bereiding:

  1. Pureer het (bevroren) fruit grof en meng met de siroop. Meng de honing door de yoghurt.
  2. Giet het fruit en yoghurt mengsel apart in laagjes in de ijsvormpjes en haal hier 1-2 keer een prikker of de achterkant van een mes doorheen, zodat het een klein beetje mengt en er gemarmerd uitziet.
  3. Steek de stokjes erin en plaats minimaal 3 uur in de vriezer.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron/beeld: CookLoveShare

DELEN