Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > #IkHebFlair > Flair’s uitgebreide zomerhoroscoop: ‘Steamy voor de een, ingetogen voor de ander’

Flair’s uitgebreide zomerhoroscoop: ‘Steamy voor de een, ingetogen voor de ander’

Flair’s uitgebreide zomerhoroscoop: ‘Steamy voor de een, ingetogen voor de ander’

De zomer (en zomervakanties) staan voor de deur. Wat hebben de sterren voor jou in petto? Je leest het in Flair’s uitgebreide zomerhoroscoop. 

Lees ook: 
Tijd voor de zomer! Déze zomeractiviteit past het beste bij je sterrenbeeld

Flair’s zomerhoroscoop

RAM (21 maart – 20 april)

Het wordt een hete zomer! Op liefdesgebied zit het voor jou wel goed. Of je nu in een relatie zit of op zoek bent naar een fijne vakantieliefde; jij komt er wel. Vooral in juli zal je veel plezier beleven op liefdesgebied. Komt mooi uit als je dan vakantie hebt. Vanaf half augustus richt je je pijlen weer meer op werk en krijg je misschien eindelijk wel de promotie waar je op hoopt. Maar Ram, loop niet te hard van stapel: zowel op liefdesgebied als weer op je werk. Je wil niet verdrinken in te veel gedoe.

STIER (21 april – 20 mei)

De Stier lijkt een rustige persoonlijkheid, maar diep van binnen kan er behoorlijk wat aan de hand zijn. Het afgelopen jaar was druk voor je, dus pak vooral je rust aankomende maanden. Boek een vakantie of geniet van de zomer in eigen huis. Wat betreft de liefde: ga er niet actief naar op zoek. Als single komt het vanzelf op je pad, het is vooral belangrijk dat je je rust pakt deze zomer. Als je in een relatie zit, ontspan dan samen. Zo kom je weer dichter bij elkaar.

TWEELINGEN (21 mei – 21 juni)

Je hebt zin om de wereld te ontdekken, zeker na een jaar waarin we veel thuis zijn geweest. Ga erop uit! Geen vakantieplannen? In eigen land valt er ook zat nieuws te ontdekken. Doe eens iets wat je nooit eerder deed. Je bent een ondernemend type en hebt het al snel naar je zin. Je ontspant door bezig te zijn, dus ga lekker wandelen, fietsen, sporten of op stedentrip. In de liefde wordt het spannend: als single ontmoet je misschien wel iemand. Een relatie? Ga dan vooral samen op avontuur. Dat zal jullie goed doen.

KREEFT (22 juni – 22 juli)

Het gaat je voor de wind. Het lijkt alsof alles op rolletjes loopt, zonder dat je er al te veel moeite voor moet doen. Vraagt een vriendin je mee op vakantie? Ga dan vooral. In de maand juli en augustus blijft het namelijk soepel gaan. Na augustus kom je weer in wat rustiger vaarwater en kosten dingen misschien wat meer energie, maar ga er wel voor. Het kan zomaar dat je in september datgene vindt waar je naar verlangt: of dat nou liefde, vriendschap of een carrièremove is.

LEEUW (23 juli – 23 augustus)

Voor jou wordt het een romantische zomer, Leeuw. Je zult er misschien wel wat voor moeten doen, maar er komt iemand op je pad. Dat vind je overigens niet erg, want je bent gewend te werken voor wat je wil. Het is daarom ook goed om te genieten van een welverdiende vakantie: even op de rem en je onderdompelen in luxe. Heb je al een relatie? Dan kan het zomaar dat je ten huwelijk gevraagd wordt of dat je besluit om voor de volgende stap te gaan. Daarmee wordt de toon voor aankomend jaar gezet!

MAAGD (24 augustus – 22 september)

Het lijkt of je alles aan kan: tegenslagen, de zorg voor een ander. Je piekert minder dan normaal en daar heeft het lekkere weer alles mee te maken. Normaal gesproken wil je alles van tevoren tot in de puntjes geregeld hebben, maar het kan een goed idee zijn om de touwtjes iets meer te laten vieren deze zomer. Dan kan het ook zomaar dat je onverwachts een relatie van vroeger tegenkomt. En dat kan spannende gevolgen hebben!

WEEGSCHAAL (23 september – 23 oktober)

Hoe twijfelachtig je normaal bent, zo zeker ben je nu van je zaak. En dat is op zich goed, maar je partner kan daar even aan moeten wennen. Half augustus kan het zijn dat er daardoor wat frictie in een relatie ontstaat. Kan gaan om een liefdesrelatie, maar ook om een vriendschap. Niets om je zorgen over te maken, trouwens. Hoewel het vervelend kan voelen, lost het zichzelf ook weer op. In juli ga je vooral genieten: je hebt vakantie, ontmoet nieuwe mensen, komt op nieuwe plekken en geniet van de zon op je huid. Vanaf eind augustus kunnen er wat werkperikelen ontstaan, maar daarbij geldt ook weer dat het goed komt. Geduld en vertrouwen hebben, is het belangrijkste. Pieker er niet te veel over en houd je ogen open voor nieuwe kansen.

SCHORPIOEN (24 oktober – 22 november)

Jij barst van de energie deze zomer. En dat is maar goed ook, want je krijgt behoorlijk wat op je bordje. Een promotie op werk, een nieuwe relatie of een vriendschap die nieuw leven in wordt geblazen? Het kan zomaar. Maar het is niet alleen maar positief: in september kunnen er wat tegenslagen komen die je niet zag aan komen. Toch sla je je daar ook doorheen, dankzij de gezellige zomer ben je namelijk helemaal opgeladen voor een nieuw jaar.

BOOGSCHUTTER (23 november – 21 december)

Normaal gesproken ben jij het type dat de kat uit de boom kijkt, maar deze zomer ga je er vol voor. Een vakantiefling wordt dan ook al snel serieus. En hoewel het heel echt kan voelen, vergeet niet dat jullie niet bij elkaar om de hoek wonen. Heb je al een relatie? Dan kan het zijn dat je besluit meer te willen – in de breedste zin van het woord. Als je op vakantie gaat, ben jij degene van je reisgezelschap die nieuwe dingen wil proberen. Willen anderen niet mee? Ga dan alsnog, het zal je goed doen.

STEENBOK (22 december – 20 januari)

Je bent altijd zo gefocust op je werk, dat het gek voelt om het los te laten. Toch is dat wat er gaat gebeuren de komende periode: je privéleven gaat voor. Het zijn maanden om je relatie een boost te geven, je vrienden voorop te stellen en om te genieten van het leven. Voel je er niet schuldig om, je hebt hard genoeg gewerkt het afgelopen jaar. Ze kunnen echt wel even zonder je. Vanaf september ben je er weer helemaal voor de zaak en zijn de sterren weer gedraaid, waardoor er een leuke verrassing op je pad komt.

WATERMAN (21 januari – 19 februari)

Je bent normaal hartstikke flexibel, maar het kan nu zijn dat je wat moeite hebt je vast te houden aan eerder genomen plannen. Niet erg, want je hebt het goede besluit al genomen, maar het kan voor wat onrust zorgen. Andere mensen moeten hier even aan wennen, juist omdat je normaal zo zeker bent van je zaak. Naar de mensen die dicht bij je staan kun je uiten hoe je je voelt, voor anderen: houd het maar even voor jezelf. Vanaf begin augustus draait dit gevoel namelijk weer en ben je helemaal je oude zelf. Wel een uitgeruste versie trouwens: want je vakantie wordt heerlijk ontspannen.

VISSEN (20 februari – 20 maart)

Oh, lieve Vissen: het wordt een prachtige zomer voor je. Mensen zien eindelijk in wat je voor ze doet en je zult merken dat mensen hun waardering uitspreken of laten zien. Niet alleen van kennissen, je zult ook opvallen bij nieuwe mensen. Dus ben je single? Dan kan het zomaar een loeihete zomer worden met veel flirts. Wellicht groeit het uit tot iets moois? Wat betreft werk: het kan zijn dat je harde werk eindelijk opgemerkt gaat worden. Dit kun je vanaf september ervaren in de vorm van een promotie of salarisverhoging.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images