Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > #IkHebFlair > Flair is vernieuwd! #stavoorwiejebent

Flair is vernieuwd! #stavoorwiejebent

Flair is vernieuwd! #stavoorwiejebent

Deze week rolde het duizendste nummer van Flair van de drukpers en dat is reden voor een feestje en veel cadeaus. Help je mee uitpakken?

Onze roots liggen in België, maar sinds 2002 is Flair volledig Nederlands. En nu is er dus het 1000ste Nederlandse nummer, een mooi moment om de balans op te maken: wat kan er anders, beter, leuker? Flair blijf jouw Flair, maar we zijn wel vernieuwd. Dat betekent dat we een frisse oppoetsbeurt hebben gehad qua vormgeving en dat er veel nieuws en leuks valt te ontdekken in het blad en vooral ook online.

#stavoorwiejebent

Een belangrijk artikel in ons jubileumnummer gaat over de uitblinkmaatschappij. Uit onderzoek blijkt dat we daar veel stress en druk van ervaren. Flair draagt al sinds de oprichting uit dat je niet hoeft uit te blinken om te worden gezien. Wees vooral jezelf, roepen we op met de campagne #stavoorwiejebent.

Openhartig en intiem

Ze siert niet alleen de cover van ons superdikke 1000ste nummer, maar is ook onze nieuwe columnist: Bibi Breijman. Iedere week zal ze een openhartig en intiem kijkje in haar leven geven. Ook is er een nieuwe rubriek: Liefdesgedoe. Hierin deelt een stel hun relatieprobleem met psycholoog Marcelino Lopez. Hij geeft tips en via een QR-code lees je op onze site hoe het nu met het stel gaat. Sowieso zul je steeds vaker QR-codes in Flair zien opduiken. Je linkt er rechtstreeks mee door naar flaironline.nl en zo bieden we jou nog meer Flair. Denk aan mooie real life verhalen, meer wonen, fijne recepten en stukken om je in te verliezen.

Flaironline, daar wil je zijn

Wedden dat we je hier steeds vaker gaan tegenkomen? Er valt namelijk zoveel nieuws te ontdekken. Zo bespreekt journalist Hester Zitvast iedere twee weken het nieuws, deelt een man wekelijks zijn geheim in de rubriek ‘Mannengeheimen’ en is een lezeres open over haar seksleven in de rubriek ‘Ik geef mijn sekleven een…’. Het weekend luid je voortaan in met ‘Happy end’, een erotisch verhaal op vrijdag – binnenkort ook als podcast te beluisteren! Nog meer goed nieuws voor podcast-fans: de populaire rubriek ‘Opgebiecht’ is straks ook als podcast te beluisteren.

Lees ook
Prijzenregen: het 1000e nummer van Flair, en wij trakteren op heel veel moois!

En dat is nog niet alles…

Het feest is nog niet afgelopen, we vieren gewoon de rest van het jaar door. Zo kun je de hele maand augustus weer genieten van Flairs bekende Thrillermaand, met elke week een nieuw thrillerverhaal van een bekende Nederlandse schrijver. Dit jaar is het verhaal ook als podcast te beluisteren. Ook lanceren we later in het jaar een heuse dagelijkse soap op podcast: Julia. En wat dacht je van de schoonmaakvlogs van Tidy Ty? Wij kunnen niet wachten, we hopen dat jij net zo enthousiast bent.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Jessica van Zanten | Beeld: Getty Images