Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > #IkHebFlair > Jaaaaa, plannen maar: de ‘Flair Family Planner’ 2022 is nú te bestellen

Jaaaaa, plannen maar: de ‘Flair Family Planner’ 2022 is nú te bestellen

Jaaaaa, plannen maar: de ‘Flair Family Planner’ 2022 is nú te bestellen

Het duurt nog even voordat het nieuwe jaar weer begint, maar door het grauwe weer buiten kunnen we niet wachten tot de feestdagen weer beginnen. En weet je wat dat vooruitzicht extra leuk maakt? Een gloednieuwe, vrolijke, stijlvolle ‘Flair Family Planner’. Leuk voor jezelf of een ander.

Op naar het nieuwe jaar!

Aangezien er nu langzamerhand steeds weer meer kan, kijken we er met z’n alle enorm naar uit om die planner helemaal vol te zetten met de leukste feestjes, festivals, vakanties en lekker koffie drinken met vriendinnen. Allemaal dingen waar we blij van worden. En hoe handig is het als je al die afspraken op een plek hebt staan in deze superleuke agenda?

Een boek vol herinneringen

Net als ieder ander jaar verschijnt er ook dit jaar weer een prachtige Flair Family Planner, die van het bijhouden van je agenda één groot feest maakt. In de planner vind je niet alleen genoeg ruimte om alle afspraken van je hele gezin kwijt te kunnen, maar geven we ook volop tips en handvatten om je leven in 2022 weer net even wat leuker en makkelijker te maken. Van gezellige uitjes tot snelklaarrecepten, fijne knutsels, leuke stickers en lieve (verjaardags)kaarten. Ook dit jaar is er weer lekker veel ruimte om al je notities, herinneringen, dromen en gedachten kwijt te kunnen. Dus knip, plak, scheur en teken, en maak er weer een prachtig jaar én een boek vol herinneringen van!

Lees ook
Maxime Meiland gaat na paar weken opnieuw verhuizen: ‘Het is toch net iets te klein’

Scoor ‘m vandaag nog!

De prachtige Flair Family Planner ligt vanaf nú dus in de schappen voor slechts €14,95! Wil je ‘m toch liever thuis laten bezorgen? Geen probleem! Bestellen kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.