Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > #IkHebFlair > Flair 47: ‘Ik had een affaire met een getrouwde collega’

Flair 47: ‘Ik had een affaire met een getrouwde collega’

Flair 47: ‘Ik had een affaire met een getrouwde collega’

Woohoo! Het is weer woensdag, en naast dat we nu alweer op de helft van de week zijn, betekent dat ook: een kersverse Flair in de winkels! Vanaf woensdag 24 november ligt nummer 47 van 2021 in de schappen, bomvol fijne artikelen en verhalen over liefde, eten, lifestyle en nog veel meer. Dít zijn de highlights uit het blad die je niet mag missen.

Laura Jansen: ‘Naïef misschien, maar ik dacht dat we een verschil konden maken’

De Amerikaans-Nederlandse zangeres Laura Jansen (44) werkte bijna drie jaar in de vluchtelingenkampen op Lesbos. Ze schreef er het boek Wij zagen een licht over en maakte een album, We saw a light. Nu staat ze in het theater om die verhalen te vertellen. “Het is verre van een protest, het is vooral een voorstelling over hoop.”

Fieke werd vanaf haar zevende jarenlang misbruikt: ‘Aan de buitenkant had ik de beste jeugd die je je maar kon voorstellen’

In Flair 47 lees je het verhaal van Fieke. Als kind werd Fieke Opdam (33) jarenlang misbruikt. En dat heeft tot op de dag van vandaag invloed op de keuzes die ze maakt. “Ik raak die rugzak niet kwijt, maar door de rechtszaak kan ik nu eindelijk vrij gaan leven.”

Opgebiecht: ‘Ik had een affaire met een getrouwde collega’

Lotte (33): “Vincent is een collega van me. Misschien niet handig, maar ik ben op zijn geflirt ingegaan terwijl ik wist dat hij getrouwd was. We hebben ruim een halfjaar iets gehad, totdat zijn vrouw het ontdekte en hij me dumpte… De rest van het verhaal lees je in Flair 47.

Drieluik: leven volgens de maan

De maan is hip, zeker sinds de zusjes Van Lexmond zich erin hebben verdiept. Ilona, Mariëlle en Manou leven volgens de maancyclus: “Je doet er goed aan te wachten met knopen doorhakken tot het eerste kwartier.”

Lees ook
Wil je zien: het tweede seizoen Echte Gooische Moeders staat vanaf deze week op Videoland

Sarah raakte gewond na Pukkelpop: ‘Ook al zou ik nooit meer kunnen lopen, ik lééfde nog’

Sarah (41) is in 2011 bij Pukkelpop en geniet van het optreden van Skunk Anansie als er rond 18.00 uur noodweer uitbreekt: onweer, hevige windstoten, hagel. Als de storm is uitgeraasd, zijn er vijf doden en meerdere mensen gewond, onder wie Sarah.

Flair 47-2021 ligt t/m 30 november in de schappen. Wil je ‘m liever laten bezorgen? Bestellen kan hier.