Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: Weet dat iedere tegenslag je weer kans biedt op wijsheid en groei, Kreeft✨

Weekhoroscoop: Weet dat iedere tegenslag je weer kans biedt op wijsheid en groei, Kreeft✨

Weekhoroscoop: Weet dat iedere tegenslag je weer kans biedt op wijsheid en groei, Kreeft✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 45 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Waterman

Je kunt in de spotlights terecht komen als je openstaat voor een of andere functie in de showbusiness of een carrière in de filmindustrie. Overweeg een cursus op dit gebied. Als je je voornemens niet meteen kan waarmaken, moet je niet bij de pakken neerzitten, maar het gewoon opnieuw proberen. Het is tijd om te praten met iemand die je vertrouwd is. Probeer veel te bewegen, als de kans en mogelijkheid er voor is, in de frisse buitenlucht.

Vissen

Je lijkt er niet bij te zijn met je hoofd. De brokstukken maken het erger. Ook in sociaal opzicht moet je erover waken geen brokken te maken. Stel je standvastig op, wanneer een stabiele relatie gaat wankelen. Laat je niet verleiden tot een herhaling van zetten, dat heeft immers geen enkele zin. Laat je niet op de kast jagen door die vervelende speldenprikjes. Alleen door te allen tijde je kalmte te bewaren kun je die nare persoon de baas blijven.

Lees ook
Slecht gehumeurd? Deze sterrenbeelden zijn het vaakst chagrijnig

Ram

Je komt deze week geregeld grappig uit de hoek. Dat maakt je tegen wil en dank het middelpunt van de belangstelling. Mopper er niet over, maar geniet er juist van! Wijd je deze week aan een of andere vorm van artistieke expressie. Door een hobby of sport wordt jouw leven rijker. Liefde speelt een belangrijke rol; het vuur kan opnieuw oplaaien. Je kunt vandaag ook nog eens rekenen op leuke verrassingen, veranderingen en uitdagende taken.

Stier

Neem deze week geen impulsieve beslissingen. Er kunnen namelijk belangrijke dingen gebeuren. Houd je oren en ogen dus goed open, want voor je het weet heb je ze alweer gemist. De sterren stimuleren je vandaag om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Als een ware detective ga je naar de kleinste details op zoek. Om te voorkomen dat je helemaal verdwijnt in het onderzoek, is het belangrijk om zo nu en dan ook even naar de oppervlakte te komen.

Tweelingen

Doordat je lekker in je vel zit, zul je de goedgeefsheid zelve zijn. Geef iemand iets wat jou dierbaar is en waarvan je zeker bent dat diegene dat op prijs zal stellen. Let op details, voordat je een handtekening zet; lees de kleine lettertjes. Je kijkt uit naar iets wat staat te gebeuren. Probeer je verwachtingen niet al te hoog te stellen, want dat zorgt alleen maar voor teleurstellingen. En dan kun je er straks op een realistische manier van genieten.

Kreeft

Er kunnen deze week wat spanningen ontstaan op het gebied van relaties en/of carrière. Weet dat iedere tegenslag je weer kans biedt op wijsheid en groei. Als je deze week op de juiste manier benadert, kun je er veel van opsteken. Probeer bruggen te slaan waar dat mogelijk is. Begeef je niet in onoverzichtelijke situaties en blijf zoeken naar aardige mensen. Verontschuldig je als je iemand onrecht hebt aangedaan. Stel je vriendelijk en toeschietelijk op.

Lees ook
Dit is jouw perfecte match tussen de lakens volgens jouw sterrenbeeld

Leeuw

Jij hebt recentelijk een beslissing genomen en je hebt nu het nare gevoel dat je daaraan vast zit. Maar is dat ook werkelijk waar? Zou jij je beslissing niet kunnen terugdraaien als je dat écht zou willen? Je stroopt deze week het liefst flink je mouwen op. Je wilt vooral bezig zijn. Stilzitten is in ieder geval geen optie. Je zolder of tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken. Door al dat werken krijg je zelfs nog meer energie en je pakt een projectje op.

Maagd

Zoek contact met mensen uit je jeugd als je je vragen stelt over jouw achtergrond. Ontvang deze week mensen bij je thuis en omring je met vertrouwde gezichten en mooie herinneringen. Wanneer een ander eigenlijk gelijk heeft, moet je hem of haar eigenlijk gewoon gelijk geven. Dat is echter moeilijker dan het klinkt. Toch zal het veel dingen een stuk makkelijker voor je maken. Je wordt er meer ontspannen van en dat is goed voor je gemoed.

Weegschaal

Je kunt best aandacht besteden aan anderen én jezelf. Het draait deze week om zien en gezien worden. Geen twijfel mogelijk: jij krijgt precies wat je hebben wilt. Wees wel een beetje lief voor de afvallers, oké? De sterren zorgen deze week voor een creatieve stemming. Het enige wat je hoeft te doen, is je openstellen voor alle briljante plannen en ideeën die voorbijkomen. Wees niet bang om te experimenteren en nieuwe dingen uit te proberen.

Lees ook
Déze sterrenbeelden zorgen voor de meeste drama tijdens de feestdagen

Schorpioen

Plichten met betrekking tot jouw carrière of werk kunnen veel van jouw tijd opsnoepen, maar ook verplichtingen buitenshuis kunnen zwaarder wegen dan anders. Misschien moet je je prioriteiten herzien als je jouw financiële situatie overziet. Je bent boos op iemand in je directe omgeving en daar heb je alle reden toe. Toch mag je best eens over je hart strijken. Iedereen verdient immers een tweede kans. Het valt deze week eigenlijk allemaal best mee.

Boogschutter

Je kunt zo in beslag worden genomen door jouw plannen dat het dagelijkse werk erbij inschiet. Dat kan je stevig worden ingewreven. Wat je van plan bent zal duidelijk zijn, maar verwacht dat niet van anderen. Je staat voor een belangrijke beslissing. Neem dit niet te licht op. Weeg alle voor- en nadelen goed af, want deze beslissing bepaalt je nabije toekomst. Deze week moet je goed oppassen. Er gebeuren dingen om je heen die niet door de beugel kunnen.

Steenbok

Jij bent in een opgewonden stemming en niets kan dat verpesten. Je neemt iedereen op sleeptouw, op het werk en in de privésfeer. Een onbezonnen tijd, tijd voor vakantie? Als er iets vervelends gebeurt, dan geef je er stralend een positieve draai aan waardoor iedereen weer tevreden is. Zelfs een lastige discussie buig je om in een interessante uitwisseling van ideeën. Je vindt het nog meer dan anders belangrijk dat de mensen van wie je houdt gelukkig zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.