Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: ‘Je bent het geklaag van de mensen om je heen meer dan zat’ ✨

Weekhoroscoop: ‘Je bent het geklaag van de mensen om je heen meer dan zat’ ✨

Weekhoroscoop: ‘Je bent het geklaag van de mensen om je heen meer dan zat’ ✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 40 voor jou in petto hebben? De Flair’s astrologen weten het! Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Weegschaal

Je hebt er moeite mee om alle verplichtingen na te komen binnen je familie. Dat levert irritaties op. Zorg daarom voor een goede uitlaatklep. Dat bevordert de sfeer en daar doe je iedereen een plezier mee. Van dat project weet je geheel op eigen kracht een groot succes te maken en je mag uiterst tevreden zijn over jezelf. Neem deze week ook even de tijd om stil te staan bij deze prestatie en put er kracht uit voor toekomstige opdrachten.

Schorpioen

Je bent het geklaag van de mensen om je heen meer dan zat en je staat dan ook op het punt om uit je vel te barsten. Die éne opmerking is de druppel die de emmer doet overlopen. Maak dat rekensommetje maar snel opnieuw, want van die uitkomst klopt helaas helemaal niets. Je bent emotioneel gezien een beetje uit balans en kunt deze week last hebben van hevige stemmingswisselingen. Zoek een sterke schouder om even heel hard op uit te huilen.

Boogschutter

Jouw partner neigt tot een stukje ongeduld en daar kun je mee worstelen. Voor diepzinnige gesprekken kun je nu mogelijk beter bij je vrienden terecht, maar probeer het wel eerst echt serieus met je partner. Neem de tijd om na te denken over alles wat je wilt bereiken en ga de komende tijd met die plannen aan de slag. Er hangt een positieve stemming, want net op het moment dat je de moed bijna opgeeft, kan een obstakel worden opgeruimd.

Lees ook
Déze 4 sterrenbeelden piekeren ’s nachts het vaakst

Steenbok

Je bent bijzonder gecharmeerd van alles wat nieuw is en een romance die nu begint zal totaal anders zijn dan alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt. Sla een nieuwe bladzijde van jouw liefdesleven om, als je relatie wat van zijn glans heeft verloren. Als je vrijgezel bent, moet je wat meer met vrienden optrekken om met leuke mensen in contact te komen. Je neemt veel initiatieven en je neemt graag het voortouw. Dat wordt je niet altijd in dank afgenomen.

Waterman

Je zou het erg druk kunnen krijgen op je werk. Tegelijkertijd krijg je te maken met een aantal, dat om een luisterend oor vraagt. Irritaties van jouw kant kunnen niet uitblijven, want je moet nu eenmaal je werk zien af te krijgen. Je voelt je deze week lekker energiek en vitaal. Je voelt een positieve onrust en je interesseert je plots voor dingen die je voordien volledig aan je liet voorbijgaan. Misschien lijken jij en iemand anders wel te veel op elkaar.

Vissen

Je lijdt helaas een beetje aan zelfonderschatting. Durf te geloven dat je meer in je mars hebt dan je tot nu toe hebt laten zien en weet dat je dierbaren hoe dan ook trots op je zijn. Je kunt niet meer dan je allerbeste best doen! Maak goed gebruik van deze heldere staat van geest. Laat je niet beïnvloeden door kritiek, in dit geval ben jij degene met de meeste kennis van zaken. Neem de leiding en laat anderen voor de verandering maar eens voor jou werken!

Ram

Je wordt deze week twee kanten op getrokken. De sterren dwingen je om te versnellen en af te remmen tegelijk. Lastig wel om een goede balans te vinden tussen die twee. Toch is dat het enige wat je kunt doen: op zoek gaan naar de gulden middenweg. Het is een goed moment om in retraite te gaan. Je hebt de mogelijkheid om een eigen huis aan te schaffen. Dat zal je aansporen de benodigde financiën te vergaren en alles eens goed op een rijtje te zetten.

Lees ook
Deze twee sterrenbeelden trekken alles uit de kast tijdens Halloween

Stier

Probeer deze week jouw evenwicht in je uitgaven te vinden, of je nu gelieven verwent of jezelf. Ga dus voorzichtig met je reserves om, want voor je het weet heb je je hele spaarrekening geplunderd! De dag kan wat langzaam op gang komen, maar vervolgens alweer snel aan tempo winnen. Je kunt een goede indruk maken, jouw talenten demonstreren en persoonlijke plannen ten uitvoer brengen. Aan het liefdesfront is enige opwinding te verwachten.

Tweelingen

Het is begrijpelijk dat je zo en nu en dan je trofeeën wilt uitstallen. Net zo begrijpelijk is het dat je jezelf wilt laten voorstaan op je talenten. Deze week is dat echter niet zo verstandig. Je krijgt steeds meer energie. Je hebt het gevoel dat jij aan de beurt bent. Je bent enthousiast en dat straal je uit. Je staat graag in het middelpunt. Als je single bent is dit een goede dag om actie te ondernemen. Maak tijd voor de bergen werk die zijn ontstaan.

Kreeft

Vage of dubbelzinnige uitspraken en berichtjes kunnen deze week verwarring zaaien. Vraag door als je iets niet helemaal begrijpt en wees zelf uitermate duidelijk. Jezelf voor de gek houden betekent niet dat je anderen ook om de tuin kunt leiden. Net als een kind met de hand in de koektrommel loop jij het risico op heterdaad betrapt te worden. Blijf transparant in al jouw handelingen. Je dwingt deze week respect af met je snelle en adequate handelen.

Lees ook
Ben je een introvert of een extrovert? Déze 6 sterrenbeelden vinden het heerlijk om alleen te zijn

Leeuw

Op je werk weet je je knap van de rest te onderscheiden. Een goed moment om met een dieet of fitnessprogramma te beginnen. Om op professioneel gebied hogerop te komen zul je intelligent gebruik moeten maken van die belangrijke contacten. Hier en daar een beetje slijmen kan ook zeker geen kwaad. Je hoeft je daar echt niet naar door te voelen, dat mag namelijk zo af en toe. Kijk verder dan je neus lang is, als je achter de waarheid wilt komen.

Maagd

Al wat glimt is nog geen goud en alles wat je hoort, hoeft niet waar te zijn. Blijf strikt eerlijk. Een contract kan zelfs het papier niet waard zijn waarop het geschreven is. Volg deze week jouw impulsen! Of je nu wilt solliciteren of iemand versieren, denk er niet te lang over na. Diep van binnen weet je stiekem al wat het beste voor je is. Doe deze week eens iets totaal anders dan je gewoonlijk zou doen, dat inspireert. Verandering van spijs doet eten, toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.