Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: wat hebben de sterren voor jou in petto in week 39? ✨

Weekhoroscoop: wat hebben de sterren voor jou in petto in week 39? ✨

Weekhoroscoop: wat hebben de sterren voor jou in petto in week 39? ✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 39 voor jou in petto hebben? De Flair’s astrologen weten het! Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Weegschaal

Je energie en optimisme werken erg aanstekelijk. Logisch dus dat iedereen enthousiast is over je ideeën. Pas wel op dat je niet meer belooft dan je kunt waarmaken, oké? Je bent tot veel in staat, maar uiteindelijk ben je natuurlijk ook maar een mens. Lijkt de liefde je al een poosje in de steek te laten? Deze week zou daar verandering in kunnen brengen. Het hoeft dan niet meteen om de “grote liefde” te gaan. Een leuke vlam is voor nu al mooi genoeg.

Schorpioen

Je bent deze week ontvankelijker dan gewoonlijk voor een warme blik en je hebt meer oog voor wat anderen zoal voor je doen. Er moeten deze week heel wat beslissingen genomen worden. Je gevoel schetst nu een somber beeld van jezelf, dat volkomen onterecht is. Als vrijgezel zie je iemand al een tijdje zitten, maar je hebt nog steeds het gevoel dat het niet wederzijds is. Dat maakt je onrustig. Ga daarom een eerlijk gesprek met hem of haar aan.

Boogschutter

Het kan deze week thuis, maar ook op de werkvloer, even haperen. Misschien moet je taken eerlijker verdelen. Laat je in een jolige bui niet verleiden tot rare uitspraken. Opwinding over een komende gebeurtenis kan er de oorzaak van zijn dat je deze week wat verstrooid overkomt. Blijf op de achtergrond en werk in je eigen tempo. Aarzel niet een goed idee in praktijk te brengen. Geduld is de eigenschap die je nu aan moet boren. Hetzelfde geldt voor jouw relatie.

Lees ook
Déze 4 sterrenbeelden piekeren ’s nachts het vaakst

Steenbok

De saaie verplichtingen van alledag kunnen jou nog eens een keer teveel worden. Probeer dus om hoe dan ook leuke dingen te doen. Je kunt niet alleen maar aan verplichtingen denken, de boog kan niet altijd gespannen staan. Je kunt deze week een beetje somber gestemd zijn. Ook al is het buiten mooi weer, of heb je niet echt problemen. Het is belangrijk dat je je blik deze week naar binnen richt. En eens kijkt hoe het met je gevoelens en emoties gaat.

Waterman

Deze week is bedoeld om te genieten van alles om je heen. Dromen kunnen werkelijkheid worden. Maak een lijst van wat je de komende tijd wilt bereiken, en onderneem nu concrete acties. Als single ben je helemaal gelukkig. Je hebt een nieuwe vlam gevonden waar je erg enthousiast over bent. Je prijst hem of haar de hemel in. Vergeet niet dat je door een roze bril kijkt. Er is ook heus een minpuntje. Die moet je niet vergeten.

Vissen

Je wordt er weer eens aan herinnerd dat je het leven niet zo serieus hoeft te nemen. Pas dat inzicht toe op wekelijkse verantwoordelijkheden. Raak je gestrest? Kun je de humor er niet meer van inzien? Dan levert dat spanning op. Blijf dus lachen. Het is belangrijk dat de verhoudingen binnen jouw relaties duidelijk zijn. Je zult merken dat je goed in staat bent om dit duidelijk te maken. Wellicht brengt dit jullie zelfs dichter bij elkaar.

Ram

Dit is een prima week om iets aan je uiterlijk of interieur te veranderen. Je hebt deze week namelijk even wat extra goede smaak. Daar kun je dan ook maar beter gebruik van maken. Geloof niet alles wat je hoort. Houd rekening met de context en trek niet te snel conclusies. Je voelt je verantwoordelijk voor iets of iemand in je familie. En dat valt je best zwaar. Hoewel je zorg enorm gewaardeerd wordt, hoef je het echt niet alleen te dragen.

Lees ook
Deze twee sterrenbeelden trekken alles uit de kast tijdens Halloween

Stier

Probeer financieel met een nieuwe lei te beginnen; los oude schulden af en neem je voor niet nog eens dezelfde fouten te maken. Je wordt een gelukkiger mens als je basis solide is. Je hebt momenteel erg de behoefte om vrij te zijn en je eigen gang te gaan. Maar ook om even uit de wekelijkse sleur te stappen en met andere culturen of mensen in aanraking te komen. Zorg dat je niet te veel doet, want uiteindelijk kom je ook voor je rust.

Tweelingen

Je kunt zowel jezelf als anderen verbazen met de leuke dingen die je bedenkt. De kust is veilig voor een nieuwe actie. Een geslaagde poging je positie te consolideren zal je het zelfvertrouwen geven op de ingeslagen weg verder te gaan. Voor je relatie wordt dit een topweek. Je hebt goede gesprekken met je partner en je kunt honderd procent eerlijk zijn naar elkaar toe. Ook over gevoelens. Ben je vrijgezel, dan hangt er ook voor jou liefde in de lucht.

Kreeft

Wees deze week extra op je hoede als vrienden iets willen lenen, want dat kan tot ellendige situaties leiden. Het is een geschikte week om je ideeën eerst eens uit te proberen, voordat je ze ‘in het echt’ implementeert. Je weet je deze week zeer enthousiast en gedreven uit te drukken. Zeker als je mensen wilt inspireren of ergens toe wilt overhalen. Dat moet nu geen enkel probleem zijn. Als vrijgezel wind je er vandaag ook geen doekjes om.

Lees ook
Ben je een introvert of een extrovert? Déze 6 sterrenbeelden vinden het heerlijk om alleen te zijn

Leeuw

Je bent momenteel ontzettend aan vakantie toe. Hopelijk heb je de mogelijkheid om je koffers te pakken. Heb je die mogelijkheid niet, kijk dan of je een vrije dag kunt opnemen, of dat je tijdens het weekend weg kunt gaan. Dat doet ook alvast goed. De kans is groot dat je in een discussie of meningsverschil belandt. Dat kan zowel op je werk zijn, als thuis. Je bent nogal recht door zee, dat is niemand van je gewend. Probeer genuanceerd te zijn.

Maagd

Iedereen lijkt deze wel extra prikkelbaar. Dat merk jij vooral op mentaal niveau. Kan zijn dat je je de afgelopen dagen een beetje verscheurd hebt gevoeld en daardoor slecht hebt kunnen slapen. Je integriteit wordt op de proef gesteld. Kun je je woorden waarmaken? Kleding en interieur hebben vandaag jouw interesse. Je wilt graag een nieuwe garderobe of een andere uitstraling in je woning. Gelukkig laat je budget wel wat wijzigingen toe.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.