Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: Tussen jou en je partner kan het deze week botsen, Waterman✨

Weekhoroscoop: Tussen jou en je partner kan het deze week botsen, Waterman✨

Weekhoroscoop: Tussen jou en je partner kan het deze week botsen, Waterman✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 51 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Waterman

Tussen jou en je partner kan het deze week botsen. Je vindt de rust niet thuis en dat neemt je wederhelft jou kwalijk. Trek er samen op uit, dan sla je twee vliegen in één klap. Het is belangrijk dat je aandacht gaat besteden aan je emoties. Door een gunstige invloed van de sterren, ben je de week prima in staat om te lezen, te studeren of te communiceren. Maak daar gebruik van. Wel kun je wat afstandelijk en rationeel zijn. En dat is niet zo gewenst.

Maagd

Gebruik deze week om je te buigen over creatieve projecten die aan de nodige verbetering toe zijn. Misschien kun je wat meer initiatief nemen. Jouw gulheid voor anderen zal geprezen worden; geef zo veel als goed voelt. Een snelle tussentijdse evaluatie zal uitwijzen dat je ver achterloopt op schema. Een flinke tussensprint is nodig om dat te corrigeren. Het heeft weinig zin om lange termijndoelen te formuleren, want de omstandigheden zijn hoogst variabel.

Leeuw

Netwerken is hét ding van deze week en kan grote en verrassende voordelen opleveren. Nog nooit was het zo belangrijk wie je kent en hoe goed en waarvan. Misschien is het nog wel veel belangrijker dan wat je kunt. Er wordt veel van je gevraagd deze week. Zowel thuis als op je werk. Hoewel je barst van de energie, wil dat nog niet zeggen dat je alles op je moet nemen. Je kunt natuurlijk een paar taken delegeren, maar durf ook te weigeren.

Vissen

Je bent allesbehalve een geduldig type. Toch zul je deze week heel wat geduld op moeten brengen. Niet iedereen functioneert namelijk in jouw (erg hoge) tempo. Daarbij is het op je werk momenteel ook wat rustiger en daardoor duurt alles nu eenmaal iets langer dan gewoonlijk. Je werk eist nog steeds veel van je, maar gelukkig loopt het thuis op rolletjes. Daardoor kun je in ieder geval op tijd bijtanken. De kans is groot dat je vannacht vaak en veel droomt.

Lees ook
Money, money, money: mensen met deze 4 sterrenbeelden zijn (of worden) het rijkst

Steenbok

Jij bent wat wispelturig deze week. Daar moet je bijzonder voorzichtig mee zijn, je partner zal dat namelijk niet lang (meer) pikken. Een goede vriendschap kan hierdoor op het spel komen te staan. Je bent lang genoeg volgzaam geweest. Voel je niet de drang om initiatief te nemen, dan moet je toch jezelf forceren het voortouw te nemen. Maar ga niet al te grote dingen aan. Het kan al genoeg zijn als je aanbiedt om het menu samen te stellen.

Boogschutter

Denk na over wat je de komende tijd wilt bereiken en wees niet bang om groots te dromen. Er kunnen wat kwesties in de liefde aan het licht komen. Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn, op een geduldige en diplomatieke manier. In de werksfeer komen deze week onverwachte, maar gunstige veranderingen. Je zult door jouw persoonlijke uitstraling in een gunstig voetlicht komen te staan, waar jij gemakkelijk je voordeel mee kunt doen.

Schorpioen

Durf gerust een risico te nemen. Of je nu een salarisverhoging wilt of een date met die ene aantrekkelijke persoon. Nu is je kans. Met je budget kun je het nu gelukkig juist wat rustiger aan doen. Of je nu vrij bent of niet, er staat je een rustig dagje te wachten. En dat vind je maar niks. Je wordt er zelfs een beetje onrustig van. Je bent liever bezig. Of je wilt iets omhanden. Zorg hier dan zelf voor. Met als voordeel dat je het zelf kunt bepalen.

Tweelingen

Je krijgt slecht nieuws te horen over iemand die je zeer na aan het hart staat. Zak niet weg in het negatieve, maar zorg voor een positieve instelling. Die persoon zal je namelijk hard nodig hebben, de komende tijd. Op je werk krijg je onverwacht een leuke kans aangeboden. Dit doet wonderen voor jouw soms wankele zelfvertrouwen. In het belang van je relatie is het belangrijk dat je je gevoelens verwoordt. Doe iets leuks ter afleiding.

Kreeft

Je bent een goede vriend(in), maar je hoeft er niet constant, non-stop te zijn voor hem of haar. Hij of zij moet ook leren de eigen boontjes te doppen. Het is even flink aanpakken, thuis of op je werk, maar dan zit het er ook op. Als single heb je succes. Je hoeft binnenkort in ieder geval niet meer alleen te slapen. Wat er ook gebeurt: je kunt elke crisis aan en je weet op verrassingen in te spelen. Misschien moet je op reis of moet je iemand vervangen.

Lees ook
Betrapt: dit smoesje gebruik jij het vaakst volgens je sterrenbeeld

Ram

Deze week ligt de focus op werk en carrière. Je bent heel energiek en hebt zin om je op nieuwe projecten te storten. Besteed je kostbare tijd en energie alleen aan dingen die écht interessant en opwindend zijn. Al het andere kan wachten. Jij hebt een beslissing genomen en hebt nu het nare gevoel dat je daar aan vast zit. Maar is dat ook werkelijk waar? Zou je je beslissing niet kunnen terugdraaien als je dat echt zou willen? Onderzoek dat.

Stier

Neem deze week niet de weg van de minste weerstand. Pak de kansen die jij krijgt en werk er hard voor. Het kan je situatie aanzienlijk verbeteren, ook in financieel opzicht. Het is een goede week om aan dingen te beginnen die je eerder hebt laten liggen. Het zijn rotklusjes, maar ze blijven in je hoofd spoken. Het is niet leuk om er aan te beginnen, want je zult er andere dingen even voor moeten laten, maar het levert je veel voldoening op.

Weegschaal

Het is deze week lastig om werk en privé gescheiden te houden. Waarschijnlijk liggen er bergen werk op je te wachten, maar het liefst zou je gewoon samenzijn met de mensen van wie je houdt. Geen zorgen. Je sociale leven is de afgelopen tijd compleet veranderd en nu is het een ideaal moment om de beslissingen die je hebt gemaakt nog eens kritisch te bekijken, zeker wanneer ze over vrienden, groepen en netwerken gaan. Is alles nog naar wens?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.