Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: wat hebben de sterren voor jou in petto in week 38? ✨

Weekhoroscoop: wat hebben de sterren voor jou in petto in week 38? ✨

Weekhoroscoop: wat hebben de sterren voor jou in petto in week 38? ✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 38 voor jou in petto hebben? De Flair’s astrologen weten het! Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Weegschaal

Je schuift deze week allerlei klusjes steeds voor je uit. Hoe later het wordt, hoe minder zin je zult krijgen in die karweitjes. Toch moeten ze allemaal gebeuren. Je hebt het gevoel dat je met lege handen staat, maar daarin vergis je je ontzettend. Uit de as van die mislukte onderneming verrijst weer een prachtig nieuw idee! En dat moet toch wel heerlijk voelen. Zin of geen zin, er wordt deze niets minder dan volledige toewijding van je verwacht.

Schorpioen

Het is tijd om je schandalig te vermaken. Werk en verantwoordelijkheden kunnen best even wachten. Je bent toch veel te energiek en opgewonden om je met dat soort saaie dingen bezig te houden. Jij kunt nu uitblinken door jouw sociale vaardigheden. Maak deze week gebruik van het systeem dat al eerder onder vergelijkbare omstandigheden heeft gewerkt. Je zet deze week een tandje bij en dan komt er eindelijk schot in de zaak. Ook bij anderen keert het geloof terug.

Boogschutter

Bekijk jezelf eens door milde ogen: een mens is een complex wezen en er zijn altijd motieven waarvan je zelf niet bewust bent. Het kan ook liggen aan een heel onwaarschijnlijke combinatie van gebeurtenissen. De behoefte aan verandering en zelfs enige opwinding kan zich vandaag van jou meester maken. Je kunt je rusteloosheid overwinnen als je fysiek en mentaal je horizon verbreedt. Deze week zal jouw presentatie en originaliteit indruk maken op je werk.

Steenbok

Deze week staat in het teken van slaap, dromen en fantasieën. Dat zorgt voor passie en creativiteit. Een goed moment ook om je te vermaken tussen de lakens. Of je kunt gewoon een beetje bijslapen, dat is natuurlijk ook een optie. Ook wanneer een ondoordachte uiting van een vriend of vriendin jou diep gekwetst heeft, vriendschap betekent ook vergeven wanneer het pijnlijk is. Deze week zijn beide zijden daarop aangewezen. Jij bent namelijk ook niet perfect.

Lees ook
Dít kan je sterrenbeeld je over je seksleven vertellen

Waterman

Om dat ene ongewone probleem op te lossen, zul je vastgeroeste denkpatronen eindelijk eens moeten doorbreken. Doe eens het tegenovergestelde van wat je normaal gesproken zou doen. Gokkers die vertrouwen op kletsverhalen en ‘gouden tips’ zijn gedoemd te verliezen. Geld inzetten is altijd riskant en al helemaal als je het aan derden overlaat. Treed met harde hand op als je een jongere op iets oneerlijks betrapt. Jong geleerd is immers oud gedaan.

Vissen

Concentreer je op de praktische realiteit van alledag, ook al is dat vervelend. Vergeetachtigheid kan je parten spelen; maak dus notities en vraag mensen te herhalen wat zij hebben gezegd. Je wordt binnenkort beoordeelt op jouw prestaties. Je kunt een overweldigende behoefte voelen om alleen te zijn, zeker als je het druk hebt gehad en diepgaand betrokken bent geweest bij allerlei activiteiten. Een uitstekend moment voor vrije tijd.

Ram

Je wordt deze week gedwongen om je eigen grenzen op te zoeken. Weet dat je veel meer (aan)kunt dan je zelf denkt. Hoe lastig het nu misschien ook lijkt, je wordt er uiteindelijk sterker van. Deze week neemt iemand een behoorlijk aardig initiatief in jouw richting. Het gaat om iemand van wie je dat helemaal niet meer verwacht had. Juist door het onverwachte karakter ervan zou je wat stug kunnen reageren. Probeer jezelf meteen te herstellen.

Lees ook
Couple goals: déze sterrenbeelden passen het beste bij elkaar

Stier

Er zijn allerlei voedingspatronen, dieetvoorschriften, fitnessprogramma’s, yoga- en meditatiecursussen. Alles wat jouw gezondheid verbetert, kun je nu met succes toepassen. Ga de uitdaging aan. Je hebt deze week ontzettend veel zin om te kletsen met jan en alleman en ideeën uit te wisselen. Houd wel rekening met de nodige communicatieproblemen. Er is namelijk een grote kans dat je woorden verkeerd worden begrepen. Wees daarom duidelijk.

Tweelingen

Het kan haperen binnen een vriendschap die je een romantisch tintje wilt geven. Als deze amoureuze toenadering afketst kun je maar beter vrienden blijven. Maak je niet al te veel zorgen. Deze week krijg je te maken met een aantal teleurstellingen. Het is een dag van intuïtie. Dit is hét moment om contact te maken met jouw spiritualiteit. Welke sociale of maatschappelijke beweging raakt jou nu eigenlijk? Sluit je erbij aan en zorg dat je het verschil maakt.

Kreeft

Verschillende liefdeszaken zien er vandaag niet zo florissant uit, en zeker niet als je in een romance met een collega verwikkeld bent. Houd je gedeisd als je partner zich emotioneel opstelt en streef zoveel mogelijk naar vrede aan het huiselijk front. Er staat een fase van weinig energie op het programma, maar maak je maar geen zorgen: als straks het weekend aanbreekt, is deze periode alweer voorbij. Gebruik deze dag dus om af te remmen.

Lees ook
Vrouwen met déze 4 sterrenbeelden zijn de beste collega’s die je je kunt wensen

Leeuw

Voelt het alsof het leven drastisch gaat veranderen? Dat zou kunnen kloppen. Je intuïtie is vandaag in topvorm, dus durf te vertrouwen op je gevoel. Het is verleidelijk om te vallen voor de ideeën en theorieën van anderen en daardoor minder enthousiast te worden. Je hebt grootse plannen gesmeed voor de komende tijd. De lancering hiervan staat pas over een tijdje op het programma, maar je toetst je ideeën vandaag alvast bij de mensen om je heen.

Maagd

Profiteer van verbondenheid met je partner en maak er een liefdevolle dag van. Zakenpartners zullen zich behulpzaam tonen en zijn bereid jouw ideeën te steunen. Pas wel op voor iemand die jaloers op je is; roddels kun je maar liever negeren. Stress en andere onderhuidse spanningen kunnen zich op een lichamelijke manier uiten. Ga niet door tot je erbij neervalt, daar is niemand bij gebaat! Dat uitstelgedrag gaat je vandaag toch nog opbreken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.