Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: Je weet wat je wilt en je bent ondernemend, Tweelingen✨

Weekhoroscoop: Je weet wat je wilt en je bent ondernemend, Tweelingen✨

Weekhoroscoop: Je weet wat je wilt en je bent ondernemend, Tweelingen✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 49 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Tweelingen

Grote uitgaven moeten die prijs wel waard zijn. Het leven dat anderen leiden hoeft niet te betekenen dat zij zich alles kunnen veroorloven. En dat hoef je niet te kopiëren. Je kunt deze week assertief zijn. Je weet wat je wilt en je bent ondernemend. Nog niet bezet? Misschien komt Cupido wel langs deze week, maar als dat niet zo is, is het contact met andere mensen wel iets waar je een boost van krijgt en een prima humeurtje.

Kreeft

Je hebt al voldoende aan je hoofd, wanneer je je puur met je eigen zaken bezighoudt. Je hoeft de wereld niet te redden, je kunt al beginnen met je eigen omgeving. Daar valt heus ook genoeg te redden. Je bent deze week lekker veel thuis te vinden. Dat kan op vrijwillige basis zijn, maar eventueel ook door ziekte. In het laatste geval kan het je best kribbig maken, omdat je nog zo veel te doen hebt. Toch is het niet anders, leg je erbij neer.

Leeuw

Je hebt de lat voor jezelf intussen zo hoog liggen dat je die sprong niet eens meer aandurft. Stel deze week eens een lijstje op met haalbare doelen, daar heb je veel meer aan. Die kun je immers ook een keer afvinken. Je zit deze week lekker in je vel. En dat maakt je een toppartner, vader, moeder of collega. Niets is je te veel. In de liefde scoor je ook al hoog. Je lief kan niet van je afblijven en als single krijg je aandacht genoeg. Wentel je in romantiek!

Lees ook:
Mannen met dit sterrenbeeld gaan het vaakst vreemd

Maagd

Het lijkt wel of iedereen om je heen interessante dingen aan het doen is. En jij zit maar thuis, saaie dingen te doen. Zie je dat wel juist? Je bent waarschijnlijk zo gewend aan de bijzondere dingen die je doet, dat je ze niet meer zo ziet. Je zult diplomatie nodig hebben als anderen onbezonnen te werk gaan en meerderen tegen zich in het harnas jagen. Het is niet verstandig de waarheid te verdoezelen die betrekking heeft op een financieel besluit.

Weegschaal

Jij hebt met je opmerkingen bij iemand een heleboel emoties losgemaakt. Nu kun jij je natuurlijk niet gewoon omdraaien en weglopen. Je hebt “A” gezegd en nu moet je ook “B” zeggen. Op je werk kun je uitblinken te midden van collega’s die met hun hoofd al lang en breed in het weekend zijn. Dat zal niet onopgemerkt blijven bij jouw leidinggevende. Dat ene plan mag je deze week uit de ijskast halen, de rest van de wereld is er eindelijk klaar voor.

Schorpioen

Je geliefde en jij komen dichter bij elkaar. Wat vrije tijd doet jullie goed en dat zorgt ervoor dat de gesprekken ontspannen zijn en heerlijk nergens over hoeven te gaan. Als je met jezelf aan de slag gaat, lijken problemen vanzelf te verdwijnen. Er vinden belangrijke gesprekken plaats. Zowel zakelijk als privé. Het is belangrijk dat je open kaart speelt. Zeker wanneer een gesprek betrekking heeft op je gevoel. Alleen dan kan er een oplossing komen.

Lees ook:
Welk type vriendin ben jij volgens je sterrenbeeld?

Boogschutter

Een zakelijke deal kan minder interessant worden door details. Stel voor om de vergadering te verplaatsen naar een restaurant, dan kan de deal alsnog een succes worden en dat zal je populariteit ten goede komen. Je ergert je deze week behoorlijk aan je lief. Dan doet je relatie geen goed. In bed is het al een tijdje niet zo spannend meer en echt gepraat met elkaar wordt er ook al niet. Toch zal er weinig veranderen als jij je ongenoegens niet aangeeft.

Steenbok

Spaar jezelf door niet te streven naar perfectie. Jij bent ook maar een mens. Via je partner kan financiële voorspoed jouw deel worden. Ook kun je in één of ander opzicht beroemd worden. Neem je plichten serieus. Kijk verder dan het alledaagse. Het liefst blijf je deze week lekker thuis, zonder verplichtingen en zonder veel mensen om je heen. Moet er toch worden gesocialized, kies dan in ieder geval voor mensen bij wie je je helemaal op je gemak voelt.

Waterman

Deze week ben jij op zijn zachtst gezegd lichtgeraakt. De minste of geringste opmerking van een ander doet jou in woede uitbarsten. Wat is er toch met je aan de hand? Tijd om eerlijk te worden tegen jezelf. Misschien ben je gewoonlijk niet zo gewend om initiatief te nemen. Dan vormt deze week toch de uitzondering op de regel. Waarschijnlijk voel je zelf al wel de drang om deze week eens “de kar te trekken”, op welke manier dat dan ook is.

Lees ook:
Déze sterrenbeelden zijn het meest geschikt om mee te doen met Expeditie Robinson

Vissen

De belangrijkste thema’s voor deze week zijn werk en gezondheid. De sportschool is dus een prima plaats om de week mee te beginnen. Kun je zo vroeg het huis niet uit, maak dan in ieder geval een gezond ontbijt voor jezelf klaar. Je bent deze week eigenlijk wel lekker in je element. Alles wat je wilt hebben, komt als vanzelf naar je toe. Een prima moment dus om te werken aan een wensenlijstje! Ga aan de slag met die lastige klusjes, ze zijn zo gepiept.

Ram

Het kan deze week moeilijker zijn dan gewoonlijk om je emoties onder woorden te brengen. Dat komt misschien omdat je niet helemaal eerlijk tegen jezelf of anderen bent. Relatieproblemen worden opgelost als je ze wat tijd gunt. Financieel gezien zit je tijdelijk in een dipje. Je wilt graag nieuwe spullen, gadgets of kleding kopen, maar je budget laat dat niet toe. Daarnaast is de kans ook nog groot dat je met een onverwachte kostenpost te maken krijgt.

Stier

Haal alles uit je leven, ongehinderd door invloeden of beperkingen die je van huis uit hebt meegekregen. Nu is het jouw beurt. Omarm dus je vrijheid. Als artiest zul je in jouw element zijn; leef je uit met je pen, kwast, camera of instrument. Er staat je een prettige week te wachten. Je hebt gezellige en inzicht gevende gesprekken. Daarnaast laait de passie tussen jou en je lief weer volledig op. Of je ontmoet als vrijgezel een aantrekkelijk persoon.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.