Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: Het wordt tijd dat je andere keuzes gaat maken, Kreeft✨

Weekhoroscoop: Het wordt tijd dat je andere keuzes gaat maken, Kreeft✨

Weekhoroscoop: Het wordt tijd dat je andere keuzes gaat maken, Kreeft✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 50 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Kreeft

Je bent behoorlijk gestrest en dat gaat je langzaam maar zeker opbreken. In je relatie gaat het momenteel niet allemaal vanzelf. Daar moet je je echter niet door uit het veld laten slaan. Er kunnen deze week spanningen ontstaan tussen werk en privé. Je blijft een beetje sukkelen met je energielevel. Je bent snel overprikkeld, of je hebt veel te veel aan je hoofd. Dat maakt je moe en futloos. Het wordt tijd dat je andere keuzes gaat maken.

Leeuw

Om van die onderneming een succes te maken zul je er je ziel en zaligheid in moeten leggen. Als je dit halfslachtig aanpakt, wordt het resultaat niet om aan te zien. Eigenlijk ben je diep van binnen niet tevreden met jezelf, of met je situatie. Maak je op voor een drukke week. Het maakt niet uit of je thuis, op school of op je werk bent. Overal is het chaotisch. Laat je niet gek maken, houd het hoofd koel en volg zoveel mogelijk je eigen plan.

Maagd

Je hebt nu alles in je om aanbeden te worden. Dat is erg handig als je single bent. Heb je al een relatie, dan wordt de sfeer super. Jullie groeien weer helemaal naar elkaar toe. Wees deze week wel voorzichtig in je uitlatingen. Nu je weet dat het resultaat hoe dan ook toch gaat tegenvallen, heb je eigenlijk geen zin meer om deze onderneming te voltooien. Een karwei, waar je lang tegenaan hebt zitten hikken, is deze week onverwacht in een handomdraai gebeurd.

Lees ook:
Vrouwen met deze 3 sterrenbeelden zijn de grootste roddelkoninginnen

Weegschaal

Voel je de behoefte om iets experimenteels of controversieels te zeggen? Weet dan dat je het wel echt moet menen. Misschien is het verstandiger om even wat conservatiever te zijn, totdat je zelf weet welk standpunt je in gaat nemen. Ga nauwkeurig te werk, want ook jij zou deze week een onvergeeflijke fout kunnen maken als je je even af laat leiden. Maak het deze week niet al te laat, ook al heb je het gevoel energie over te hebben.

Schorpioen

Denk over het woord levenskunst, bedenk wat het voor je betekent, dan kun je effectief aan jezelf werken. Deze week zorgt voor inspiratie. Probeer zoveel mogelijk in de buitenlucht te zijn. Je functioneert het beste als je lekker in de natuur of met andere aardse dingen bezig kunt zijn. Ook nu is die drang heel erg sterk. Zo geniet je het meest als je iets doet wat lekker ‘primitief’ is, zoals zorgen voor dieren of gewoon hout hakken voor in de open haard.

Boogschutter

Denk eens goed na over je verwachtingen met betrekking tot geldzaken. De kans op nieuwe bronnen of onderhandelingen over overuren is aanwezig. In ieder geval is er de kans om meer geld te gaan verdienen. Als er deze week iets misgaat, probeer jouw gevoelens dan niet op te peppen met overmatig gedrag, zoals te veel eten, iets duurs kopen of drankgebruik. Dat helpt echt niet, je hebt er achteraf alleen last van. Bedenk dat iedereen fouten maakt.

Lees ook:
Déze 4 sterrenbeelden zijn het snelst chagrijnig

Steenbok

Jij vertelt dingen waar iedereen zo doorheen prikt. Het klinkt allemaal heel interessant, maar de volgende keer val je al door de mand. Dit heb jij echt niet nodig, je bent zo al interessant genoeg. Deze week is bedoeld om een kleine pauze te nemen van alle drukte. Je hebt behoefte aan stilte en aan tijd om na te denken. Werk, verantwoordelijkheden en verplichtingen kunnen heus wel even wachten. Het weekend staat toch al voor de deur.

Waterman

Deze week staat in het teken van huiselijkheid en familie. Deze week is dan ook bedoeld om thuis te zijn en bij te komen. Het is helemaal niet erg om zo nu en dan even in de coulissen (in plaats van op het podium) te staan. Jammer natuurlijk dat relaties even niet meer in de spotlights staan, maar de komende fase wordt ook fijn. Je kunt zelf ook de focus leggen op intimiteit en seksualiteit. Tijd om de diepte in te gaan en écht met je partner te praten.

Vissen

Probeer jouw ego in toom te houden. Blijf bescheiden, maar zonder jezelf tekort te doen. Medewerkers en naasten kunnen eigenwijs zijn en een beetje moeilijk in de omgang. Probeer niet te mopperen of over je toeren te raken. Je hebt samen met jouw partner alles in huis om veel plezier te maken. Je kunt elkaar daarbij uit het oog verliezen, want je gunt elkaar wel alle vrijheid. Misschien kun je een vaste dag afspreken dat je elkaar ziet?

Lees ook:
Op zoek naar een trouwe partner? Dan zijn deze 3 sterrenbeelden perfect voor jou

Ram

Je wordt gewaarschuwd niet te goedgeefs te zijn als het om geld, tijd en energie gaat. Wees op je hoede als de belangen van sommige mensen strijdig zijn met de jouwe. Blijf vriendelijk als anderen je vertellen wat je moet doen. Je zet je deze week extra in voor je werk of studie. De sterren houden niet van half werk en daar ga je volledig in mee. Gelukkig levert dit ook prima resultaten op, zodat je geen spijt hoeft te krijgen van je ijverige tijdverdrijf.

Stier

Nieuwe input kan soms heel verfrissend zijn. Je krijgt deze week de kans om een doorbraak te realiseren op je werk, maar het vergt wel een hoop geduld. En het gebeurt niet allemaal vanzelf. Stapje voor stapje beklim je de ladder naar de top. Je kunt deze week heel verrassend uit de hoek komen. De sterren hebben een flinke impact op je en dat maakt je doen en laten onvoorspelbaar. Gelukkig levert dat vooral onverwachte en hilarische momenten op.

Tweelingen

Deze week is bedoeld voor de praktische kanten van het leven. Niet opwindend, maar soms moet er met financiën worden gedeald. Check je saldo, tel je kleingeld en zie wat je waard bent. Later mag het uitgegeven worden. Er komen deze week leuke kansen op jouw pad. Vooral zakelijk. Ga er meteen voor wanneer het helemaal goed voelt. Financieel mag je waarschijnlijk een buitenkansje verwachten. Ook daar moet je zo snel mogelijk op inspelen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.