Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: Financieel gezien wordt dit een pittige week, Weegschaal✨

Weekhoroscoop: Financieel gezien wordt dit een pittige week, Weegschaal✨

Weekhoroscoop: Financieel gezien wordt dit een pittige week, Weegschaal✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 2 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Weegschaal

Financieel gezien wordt dit een pittige week. De kosten rijzen de pan uit. Je moet nog wat cadeaus kopen en er valt onverwacht een hoge rekening in de brievenbus. Je limiet wordt bereikt en dat vind jij alles behalve plezierig. Jij bent actief en onderneemt van alles. Ook dingen die al geruime tijd liggen worden aangepakt. Dat kan op het materiële vlak zijn, maar zal vooral op het emotionele vlak liggen. Zorg ervoor dat jij meer ruimte krijgt voor jezelf.

Schorpioen

De sterren maken het deze week ingewikkeld voor je. Daardoor kun je nogal heftig uit de hoek komen op je werk. Het is prima om je gedachten, meningen en ideeën te delen met collega’s, maar laat ook ruimte voor de input van anderen. Deze week draait om geduld en doorzettingsvermogen. Gelukkig heb je beide in overvloed. Deze week zorgt voor flow en succes. Bovendien zit je boordevol creativiteit. Hoe minder streng je bent voor jezelf, hoe meer je bereiken kunt.

Boogschutter

Wees deze week niet bang om tekort te schieten voor een opdracht. Onderneem stappen om je positie te verbeteren. Het is nooit te laat om het roer om te gooien als je denkt je roeping te zijn misgelopen. Een dromerige sfeer kan overheersen, waardoor je niet weet op welke planeet je vertoeft. Een romantische affaire kan hiervan de oorzaak zijn. Zeker is, dat dit niet de beste week is om iets voor elkaar te krijgen.

Lees ook:
Kinderhoroscoop: het sterrenbeeld van je kind vertelt veel over je kleine spruit

Steenbok

Jij zult je niet kunnen beheersen en iemand die een fout maakt in zijn werk, de ongecensureerde waarheid zeggen. Dat leidt natuurlijk tot nog meer spanningen en jij hebt het toch al zo druk. Trek het je toch allemaal niet zo aan. Het vuur wordt deze week flink aangewakkerd. Je wordt deze week in lichterlaaie gezet. Zorg dat je krijgt wat je hebben wilt, zeker als het met een aantrekkelijke vreemdeling te maken heeft.

Waterman

Je kunt onder invloed van de sterren behoefte hebben aan fitness en je dieet te werken en je te verdiepen in de mysteries van het leven. Onderwerpen die je kunnen bezighouden zijn seksualiteit, rituelen en relaties. Let op details. Deze week staat geld centraal. De sterren staan ook in het teken van financiën, wat je helpt om je bankrekening te vullen. Je weet precies hoeveel je waard bent en bent niet bang om erom te vragen. Way to go!

Vissen

Jij bent heel onafhankelijk en deze week doen de sterren daar nog een schepje bovenop. Als er dan toch moet worden samengewerkt, dan het liefst met mensen met wie je helemaal op één lijn zit en die je daadwerkelijk verder kunnen helpen met jouw plannen en projecten. Het lijkt soms wel of jij niets liever doet dan alles en iedereen in jouw omgeving te provoceren. Denk je wel over de gevolgen van jouw uitspraken na? Verbrand geen bruggen.

Lees ook:
Moet je even je ei kwijt? Deze drie sterrenbeelden kan je toevertrouwen

Ram

Je bent deze week bevangen door een onbedwingbare wanderlust. Deze week is bedoeld om je horizon te verbreden, door nieuwe dingen uit te proberen. Jij bent deze week misschien wat geprikkeld en nerveus. Ontspan een beetje, ga bijvoorbeeld lekker iets moois kopen. Te zuinig leven kan vervelende gevolgen hebben voor je gevoelsleven. Er kan je nalatigheid worden verweten. In bepaald opzicht is dat misschien ook wel terecht.

Stier

Doe het deze week rustig aan en omring je met mensen bij wie je je helemaal op je gemak voelt. Er is een nieuwe periode op komst en dat maakt je moe en introvert. Belangrijk dus om dingen in je eigen tempo te doen en alleen samen te werken met mensen die je je gang laten gaan. Gepieker leidt tot een duidelijke behoefte aan meer diepgang in je bestaan. Dit is een mooi onderwerp om tijdens het diner eens op tafel te gooien en te discussiëren!

Tweelingen

Je hebt een kleine vertraging nodig om je te helpen reflecteren. Denk na over de grote projecten die je afgelopen periode begonnen bent, zeker als het over familiezaken gaat. Op financieel gebied krijg je een onverwachte rekening gepresenteerd. Vooral op sociaal vlak wordt het een goede week. Ben je vrijgezel? Dan kan er een spannende ontmoeting volgen. Al voorzien? Dan wordt het sexy!

Lees ook:
Goede voornemens: deze sterrenbeelden krijgen een carrièreboost in 2022

Kreeft

Jouw bijeenkomsten van deze week zullen ordelijk verlopen en jou in de gelegenheid stellen een belangrijk voorstel te doen. Men kan je vragen een leidinggevende rol te gaan spelen op personeelsgebied. Volg de instructies die je in staat kunnen stellen een geliefd doel te bereiken. Sluit je aan bij gelijkgestemden die dezelfde wensen en motieven hebben als jij. Demonstreer je vaardigheden en luister naar wijze woorden van die ander.

Leeuw

Een vooruitzicht kan je zo in beslag nemen dat je saai gezelschap voor anderen bent. Zeg een afspraak waar je geen zin in hebt gerust een keer af. Ga deze week iets leuks doen. Je bent deze week een beetje afstandelijk. Dat is niets om je schuldig over te voelen; met dank aan de sterren voel je je gewoon wat introverter dan anders. Je hebt belangrijke dingen om over na te denken en wilt je even niet bezighouden met de problemen en behoeften van anderen.

Maagd

Jij hebt de laatste tijd een uithoudingsvermogen waar iedereen van opkijkt. Vooral op het werk zal dit niet onopgemerkt blijven. Jouw collega’s en chef zullen hun waardering laten blijken. Doordat je deze week bijzonder goed in staat bent helder met collega’s te communiceren, zullen zij je goed gezind zijn. Jouw leven lijkt momenteel meer op de openbaarheid gericht, maar laat je niet verleiden tot publieke emotionele uitingen. Houd dat echt privé.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.