Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: Doe het rustig aan en durf nee te zeggen, Vissen✨

Weekhoroscoop: Doe het rustig aan en durf nee te zeggen, Vissen✨

Weekhoroscoop: Doe het rustig aan en durf nee te zeggen, Vissen✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 46 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Vissen

Je weet goed gebruik te maken van je charmes en daardoor trek je veel mensen aan. Iedereen wil ineens graag iets met je afspreken en misschien gebeurt er zelfs wel iets spannends in je liefdesleven. Maar probeer je niet hals over kop in een relatie te storten. Je hebt niet zoveel energie; je bent zelfs toe aan een fijne pauze van al dat socializen. Doe het rustig aan en durf nee te zeggen. Je populariteit zal niet afbrokkelen als je ergens eens een keer niet bij bent.

Ram

Deze week kunnen vrienden om jouw hulp vragen. Kortom, grijp deze week elke kans aan om iets voor een ander te betekenen. Jouw naasten zullen je dankbaar zijn. Woorden en gedachten worden er deze week ook direct een stuk lieflijker op. Niet schrikken dus als je dan ineens allerlei bloemrijke, poëtische dingen zegt. Je bent één en al liefde en vrede deze week en dat past ook wel goed bij jouw stemming van deze week.

Stier

Je uit deze week jouw fantasieën en je partner reageert daar, tot je grote vreugde, zeer teder op. Bovendien krijg je nu ook eens de fantasieën van je partner te horen, iets dat jullie beider fantasie nog meer aanwakkert. Het zou ook goed kunnen zijn dat een goede vriend of vriendin deze week jouw hulp nodig heeft. Omdat je nu bijzonder meelevend bent, ben je in een goede conditie om tijdens het gesprek op te pikken wat er in hem of haar omgaat.

Lees ook:
Déze drie sterrenbeelden zijn blijkbaar het intelligentst

Tweelingen

Het belooft een heerlijk rustige week te worden. Na alle drama van de afgelopen tijd ben je daar aan toe! Deze week is een weekje om eens lekker rustig aan te doen. Jij hebt het gevoel dat je hard hebt gewerkt en daarom die rust hebt verdiend. Een beter excuus om een weekje te luieren is niet te bedenken. Je kunt plannen ten uitvoer brengen, met iets nieuws willen beginnen en in het zonnetje worden gezet.

Kreeft

Jouw professionele ambities staan vandaag in de spotlights. Jouw carrière krijgt hierdoor een fijne oppepper. Je bent helemaal klaar om je projecten de komende maanden tot een groot succes te maken. Ga er voor de volle honderd procent voor! Als single hoef je niet bang te zijn dat je over het hoofd wordt gezien. Op de een of andere manier maak je bij iedereen wat los. Een onverwacht gesprek krijgt een bijzondere wending. Daar heb je nog dagen plezier van.

Leeuw

Je kunt deze week een mooie invulling geven. Misschien is het een week bij uitstek om te denken aan de medemens die het wat minder breed heeft. Of misschien kun je zelfs meer doen, denk eens aan vrijwilligerswerk in een buurtcentrum. Zoek contact met mensen uit je jeugd als je je dingen afvraagt over jouw achtergrond.

Lees ook:
Vrouwen met déze vier sterrenbeelden worden het snelst boos

Maagd

Het eerste hobbeltje van de werkweek ga je fluitend aan en daarmee zet je de juiste toon voor de rest van de week. Ontvang deze week mensen bij je thuis en omring je met vertrouwde gezichten en mooie herinneringen. Wanneer er deze week een reis wordt uitgesteld, dan heeft dat vast een goede reden. Sta daar niet te lang bij stil, maar richt je gewoon op iets anders. Plan een weekendje weg met een goede vriend of vriendin.

Weegschaal

Werkelijk niets kan jou van je stuk brengen! Het zal bevrediging schenken als je de woelige dagelijkse gebeurtenissen in de hand weet te houden. Een snel verlopende week zorgt ervoor dat je op het juiste moment op de juiste plaats bent en dat zal je het respect opleveren van jouw baas en collega’s. Omdat je energieniveau niet zo hoog is, moet je regelmatig een pauze inlassen. Een beetje toegeeflijkheid kan de discussies aanzienlijk verbeteren.

Schorpioen

Er hebben grote veranderingen plaatsgevonden in jouw leven. Waarschijnlijk kun je nog niet overzien hoeveel er is veranderd en verschoven; die inzichten komen pas de komende maanden. Deze week is het vooral zaak om uit te rusten. In de werksfeer kunnen problemen ontstaan, terwijl in jouw privéleven juist een rustige fase aanbreekt. Dat houdt elkaar mooi in evenwicht. Zorg echter dat je niet zo druk bent met het één dat je vergeet van het ander te genieten.

Lees ook:
Déze drie sterrenbeelden hebben het meeste last van een winterdip

Boogschutter

Als je vrijgezel bent ontmoet je deze week misschien je soulmate. In je sociale leven ga je je vriendschappen eens flink fine tunen. Kwaliteit wordt belangrijker dan kwantiteit en emotionele betrokkenheid, warmte en geborgenheid gaan de hoofdrol spelen. Er staat je een relaxte week te wachten. Er is voldoende gelegenheid om te sporten of te stappen met je vrienden. En dat brengt je veel plezier en ontspanning. Houd wel je budget in de gaten.

Steenbok

Sociale interactie zal voor een lach en voor vreugde zorgen. Speel geen machtsspelletjes en verspreid evenmin kwalijke roddels als je ontdekt dat je een concurrent hebt in een liefdesaffaire. Eerlijkheid geeft het gunstigste resultaat. Je agenda is deze week lekker leeg. En dat stelt je in de gelegenheid om vaker je eigen plan te trekken. Ga eindelijk dat avondje weg, of duik in dat boeiende boek. Meer zin om uren in bad te liggen, of films te kijken? Doen!

Waterman

Je voelt je ergens ontzettend bij betrokken. Daar steek je de komende dagen dan ook allerlei energie in. Met je budget ga je nu wat impulsiever om. Geen probleem wanneer je voldoende te besteden hebt, maar let erop wanneer dat niet zo is! Wat weet je het jezelf toch weer nodeloos moeilijk te maken. Probeer eerst eens alle simpele oplossingen uit voor je ingewikkeld gaat doen. Een grappige persoon geeft vandaag kleur aan een verder grauwe dag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.