Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: dit is een goed moment om jouw werkterrein uit te breiden, Stier✨

Weekhoroscoop: dit is een goed moment om jouw werkterrein uit te breiden, Stier✨

Weekhoroscoop: dit is een goed moment om jouw werkterrein uit te breiden, Stier✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 48 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Stier

De twee kernwoorden van deze week: onverwachts en onbekend. Er komen allerlei interessante types en innovatieve ideeën voorbij. Stel je ervoor open, want te snel oordelen kan in je nadeel werken. Zorg dat iedereen je wil kennen. Sla aangeboden hulp deze week niet af. Dit is een goed moment om jouw werkterrein uit te breiden. Je hoeft er niets nieuws voor te leren maar slechts toe te passen wat je al weet. Vermijd deze week de mensen van wie je niet blij wordt.

Tweelingen

Deze week kunnen oude spanningen de kop op steken. Laat de hoop op harmonie maar varen, dus. En probeer dingen vooral niet persoonlijk op te vatten, want het is zeker niet jouw schuld. Er komt helderheid over iets wat verwarrend was in jouw gezin of familie. Er staan je betere tijden te wachten. Zolang je daar naar uit blijft kijken, kun je een positieve instelling houden. En dat kun je in deze periode wel gebruiken. Net zoals een goede vriend(in).

Kreeft

Alleen met een krachtige uitstraling zul je die twijfelaars over de streep kunnen trekken. Deze week vrij nemen is geen optie, maar iets later naar je werk gaan kan je de tijd geven die je voor familieaangelegenheden nodig hebt. Hoewel er een paar kleine incidenten zullen zijn, zullen die jou er niet van weerhouden deze week een prima verloop te geven. De maandag is geschikt om een gunst te vragen. Teken later deze week geen contract of iets in die trant.

Lees ook:
Déze sterrenbeelden zijn de beste match in een moeder-dochterrelatie

Leeuw

Op de werkvloer kunnen roddels de ronde doen en je zult je over van alles verbazen. Neem afstand als mensen zich bemoeien met het leven van anderen. Een nieuwe relatie kan je aanmoedigen je in levensvraagstukken te verdiepen. Die opvliegende persoon in je buurt heeft deze week een érg kort lontje, dus loop maar met een grote boog om hem of haar heen. Een berichtje doet heel wat stof opwaaien. Probeer de impact daarvan een beetje in te dammen.

Maagd

Kieper afleidingen overboord, zodat je je volledig kunt toeleggen op je toekomstplannen. De sterren helpen je om veel voor elkaar te krijgen op je werk; het laatste dat je wilt is je energie verdoen aan onbenulligheden. Het gaat deze week wat langzamer dan gebruikelijk, maar veel wordt er gelukkig ook niet van je verwacht. Je kunt ook niet elke dag pieken. Om dat onorthodoxe probleem op te lossen zul je de nodige fantasie én een beetje geluk nodig hebben.

Weegschaal

Een rustig moment van de week kan je ertoe brengen eindelijk een paar projecten te voltooien die je te veel verwaarloosd hebt. Neem echter niet meer op je schouders dan je gemakkelijk aan kunt, anders raak je gefrustreerd en zul je het bijltje erbij neergooien. Je zult moeten vechten om jouw plannen te kunnen waarmaken. Daarbij zul je met je relatie nog eens heel voorzichtig moeten omgaan om geen brokken te maken. Niet makkelijk, maar wel te doen.

Lees ook:
Match of geen match? Dit is waarom datingapp Tinder niks voor jou is (volgens je sterrenbeeld)

Schorpioen

Jouw zelfvertrouwen is deze week zo groot, dat het je geen moeite kost om direct naar de top door te stoten. Neem daarom je kansen waar zodra ze zich voordoen. En ze komen heus wel. Besteed meer tijd aan het verdiepen van jouw relaties. Laat zien hoe efficiënt jij kunt werken en toch plezierig kunt blijven in de omgang. Dit is niet het moment om gedachteloos geld uit te geven aan extravagante aankopen. Het is belangrijk om even te sparen.

Boogschutter

Gokkers kunnen verlies leiden door zogenaamd deskundig advies, maar zullen een kleine winst opstrijken als zij op hun intuïtie afgaan. Nodig een vriendje uit als kinderen humeurig zijn en geef ze geen preek. Deze week lijkt alles in tegenspraak met elkaar. Ofwel jij bent het niet met andere mensen uit je omgeving eens, of zij blijven jou maar tegenspreken. Ga niet mee met de stroom. Zwem er tegenin als het moet en nodig is om jouw dromen te realiseren.

Steenbok

Deze week moet jij die dingen doen die echt belangrijk zijn. Je zult een goede indruk achterlaten als je deze zaken keurig en ruim op tijd in orde brengt. Je gevoel zegt je dat je op het juiste spoor zit. Het eerste resultaat daarvan zal ook niet lang meer op zich laten wachten. Ga zo door en vertrouw op je gevoel. Denk alvast na over de mensen en dingen die niet langer bij je passen. Straks is het tijd om afscheid te nemen. Zie dat niet als iets negatiefs.

Lees ook:
Déze vijf sterrenbeelden zijn het beste in dansen

Waterman

Van buiten lijk je je vrolijke, optimistische zelf, maar diep van binnen zijn er grote veranderingen aan de gang. Je hebt het gevoel dat alles aan het schuiven is. Weet dat je uiteindelijk precies zal uitkomen waar je moet zijn. Laat het op zijn beloop. Ga behoedzaam om met je lichaam en jaag jezelf niet op. Stel zaken niet uit, werk rustig door als er een deadline ligt. Leg de laatste hand aan plannen en evalueer onlangs geïmplementeerde processen.

Vissen

Deze week staat voornamelijk in het teken van slaap en onderbewustzijn. Niet echt een goed moment dus om met ingewikkelde zaken aan de slag te gaan. Stel verplichtingen en verantwoordelijkheden een paar dagen uit. Probeer het leven eenvoudig te houden. Discussies over geld staan zowel thuis als op het werk op de agenda en kunnen te maken hebben met een overeenkomst of schuld. Desondanks is het geen goed moment om loonsverhoging te vragen.

Ram

Jij krijgt op het moment maar weinig rust in je beroepsleven. Men staat je in de nek te hijgen. Laat je niet gek maken, stressen kan altijd nog. Je denkt na over de ideeën die je het afgelopen jaar te binnen zijn geschoten. Hebben ze je geholpen om te groeien op artistiek gebied? Zelfs de meest praktische types zullen op deze week veel leren over inspiratie. Luchtige gesprekken behoren niet echt tot de mogelijkheden en soms is het slimmer je mond te houden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.