Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: Deze week is de sfeer energiek, maar er vliegen ook flink wat neurotische trekjes rond, Leeuw✨

Weekhoroscoop: Deze week is de sfeer energiek, maar er vliegen ook flink wat neurotische trekjes rond, Leeuw✨

Weekhoroscoop: Deze week is de sfeer energiek, maar er vliegen ook flink wat neurotische trekjes rond, Leeuw✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 52 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Leeuw

Deze week is de sfeer energiek, maar er vliegen ook flink wat neurotische trekjes rond. Als je deze week een diner hebt, moet elk vorkje goed liggen en elk deel van het recept moet precies gevolgd worden. Anders is er stress in de tent. Gelukkig kun jij die pietluttigheid moeiteloos ontstijgen en je ziet in wat essentieel en belangrijk is. Namelijk het samenzijn met de mensen van wie je houdt. Breng die boodschap over en laat details over aan anderen.

Maagd

Gelukkig ben jij gezegend met het aangeboren talent van afstandelijkheid. Klagen mensen daarover? Laat ze dan maar lekker in hun eigen sop gaar koken. Jij hebt er nu je voordeel van. Dit is een mooie week om leuke dingen te ondernemen met je dierbaren. Een spiritueel onderwerp heeft al langere tijd je belangstelling. Waarom verdiep je je hier niet wat verder in? Wees echter wel op je hoede voor kwakzalverij. Laat je niet om de tuin leiden.

Weegschaal

Je voelt je deze week wat minder sociaal dan gewoonlijk. Wil je het liefst alleen zijn? Vooral doen. Neem de tijd om rustig te zitten en weg te dromen, te schrijven en alvast na te denken over wat je het komende jaar wilt gaan doen. Een gokje kan een schot in de roos zijn, maar zorg ervoor dat je niet als enige de verantwoordelijkheid draagt. Stop al je creativiteit in je werk en vertrouw op je kunnen. Neem ook tijd om leuke dingen te doen.

Lees ook:
Oh baby: Mensen met deze drie sterrenbeelden worden in 2022 zwanger

Schorpioen

Neem deze week eens vrijaf en rust goed uit. Spreek af met vrienden, medewerkers of mensen wier ideeën jouw denkproces stimuleren. Tijdens een samenzijn met geestverwanten kun je anderen ook weer motiveren om iets nieuws te doen. Terwijl de week vordert, word je geleidelijk steeds rustelozer. Met al die diners en feestdagenverplichtingen ben je nu al klaar. Zoek de buitenlucht op en zorg voor beweging. Daar knapt je humeur ook meteen van op.

Boogschutter

Je kijkt erg uit naar de feestdagen en je maakt je niet zo druk. Je zit in een lekkere flow en je gelooft het allemaal wel. Een goed moment om achterstallig onderhoud te doen, of je administratie weg te werken. Neem ook de tijd voor je partner, familie en vrienden. Ga je deze week teveel af op je verstand, dan loop je het risico dat je precies mist waar het eigenlijk om gaat. Je mag dus je intuïtie volgen, want die is op het moment weer eens ijzersterk.

Steenbok

Er staat je deze week op de valreep nog een drukke week te wachten. Met de naderende feestdagen moet er nog een hoop afgerond worden en jij voelt je aangesproken om dat te doen. Daar zit iets in, maar niemand heeft gezegd dat je alles alleen op moet knappen. Met jouw stralende glimlach ga je deze week zeker een aantal harten veroveren! Dat is als je nog vrijgezel bent een mooie kans om een goede uitgangspositie voor een relatie te creëren.

Lees ook:
Ben jij één van deze sterrenbeelden? Dan ben jij een échte kerstlover

Waterman

De oplossing voor de sleur in je relatie kan zitten in iets simpels als een spannend setje, maar misschien is het ook goed om meer tijd voor elkaar te maken. Ga weer eens op een ‘eerste date’, bijvoorbeeld. Misschien kun je iets prikkelends geven aan je partner. Vuistregel: als meerdere mensen over hetzelfde zeuren, dan hebben zij waarschijnlijk gelijk. De kans is groot dat jij het hoofdstuk ‘water bij de wijn doen’ hebt overgeslagen.

Vissen

Een dierbare vraagt deze week op een bijzonder ongelegen moment om aandacht. Werk kun je later inhalen, gemiste kansen op het persoonlijke vlak echter niet. Zeker niet met de feestdagen in gedachten. Onbewuste processen sturen je deze week in een onverwachte nieuwe richting. Je hebt hier zelf geen enkele invloed op, dus laat het maar gewoon gebeuren. Er kan sprake zijn van een doorbraak als je al een tijdje tobt met een creatieve blokkade.

Ram

Kom deze week al helemaal in de feestdagensfeer deze week. Misschien ga je naar de kerk, of misschien ben je gewoon gezellig samen met vrienden of familie. Houd in gedachten dat het een vreedzame periode is, dus ga geen pittige discussies aan. Je kunt deze week maar beter een keer de tranen laten gaan en je hart eens luchten. Wanneer je dat hebt gedaan, is de lucht zo weer geklaard en ben je ook weer lief voor de mensen om je heen.

Lees ook:
Herkenbaar? Mensen met deze drie sterrenbeelden zijn de grootste stresskippen tijdens kerst

Stier

Het contact met vrienden lijkt vreemd en bizar. Dat kan fascinerend zijn, maar ook onthutsend. Het hangt er van af hoe openminded je bent. Je hart en je verstand begraven eindelijk de strijdbijl en je innerlijke rust zal wederkeren. Een bijzonder project kan aan een succesvolle beëindiging toe zijn. Een zwerftocht langs webshops zal leuke items opleveren die geen bres slaan in jouw spaargeld. Met innovatief denken en kopen kun je met weinig geld veel doen.

Tweelingen

Er staat je een sociale week te wachten. En dat komt niet alleen door de feestdagen. Maak je op voor inspirerende conversaties en bijzondere ontmoetingen. Aan mentale stimulatie en sprankelende interactie geen gebrek. Heerlijk, eindeloos praten met slimme, provocatieve mensen. Je kunt niet afspreken met één vriend of vriendin, je zou wel een hele partij willen organiseren. Eén bitterbal is niet genoeg, je wilt de hele schaal. Pas op dat je anderen niet overvraagt.

Kreeft

De sterren zorgen ervoor dat je je deze week een beetje afzondert. Dat maakt je momenteel wat stiller en introverter dan anders. Neem de tijd om na te denken en tot rust te komen. Zie het maar als een voorbereiding op de feestdagen. Je naasten kunnen je niet helemaal volgen en dat is bijzonder frustrerend. Gesprekken kunnen wat uit de hand lopen. Je bent ongeduldig of te voorbarig en dat kan vervelend aflopen. Waarschijnlijk bedoel je het alleen maar goed.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.