Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Weekhoroscoop: de afgelopen tijd heb je enorme sprongen gemaakt, Ram✨

Weekhoroscoop: de afgelopen tijd heb je enorme sprongen gemaakt, Ram✨

Weekhoroscoop: de afgelopen tijd heb je enorme sprongen gemaakt, Ram✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 47 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Ram

Deze week staat voor jou volledig in het teken van communicatie. Grote kans dat je via allerlei wegen (Facebook, e-mail, WhatsApp) lieve woorden krijgt toegestuurd. Misschien wil je zelf ook iemand iets zeggen? De afgelopen tijd heb je enorme sprongen gemaakt. Je zorgt beter voor jezelf en begrijpt dat het niet jouw taak is om iedereen gelukkig te houden. Weg met die afhankelijkheid! Laat iemand anders nu maar eens het werk maar opknappen.

Stier

Het is een goed moment om een weekendje weg te boeken. Een last minute misschien? Kun je de stad niet uit? Maak er dan thuis iets spannends en exotisch van. Je hebt behoefte aan wat escapisme. Het leven wordt deze week lekker wild en intens. Je relatie kent momenteel de nodige hobbels op de weg. Je ontwijkt je partner daarom nogal. Maar dat is alleen maar uitstel van executie. Er moet uiteindelijk gepraat worden.

Tweelingen

Neem het gedrag van anderen met een flinke korrel zout. Iedereen komt chaotisch en onbegrijpelijk uit de hoek. Laat de chaos gewoon maar over je heen komen en vat het allemaal niet persoonlijk op, zo is het namelijk ook niet bedoeld. Het is een goed moment om op reis te gaan. Kijk even wat er mogelijk is. Misschien kun je het weekend weggaan, of alvast een volgende reis boeken. Je op dagelijkse zaken concentreren valt nu even niet mee.

Lees ook:
Mensen met déze vier sterrenbeelden kletsen de oren van je kop af

Kreeft

Hoewel de meeste dingen een stuk helderder geworden zijn, willen huis en familie nog niet mee. Intuïtie wint het van verstand. Je bent een kei in het verzinnen van uitvluchten om maar niet met die opgave te hoeven beginnen, maar zo wordt de berg steeds hoger. Een amusante liefdesaffaire kan een gevaarlijke kant op gaan. Vraag je af of dat wel is wat je wilt. Ga niet in je eentje de strijd aan als er problemen opdoemen; anderen zullen je graag helpen.

Leeuw

Je kunt deze week geneigd zijn je wat extravaganter te gedragen dan gewoonlijk. Zorg dat je een duidelijk beeld hebt van wat je nodig hebt, voordat je ernaar op zoek gaat. Anders kom je straks weer thuis met dingen die je eigenlijk niet nodig hebt. Koop eveneens geen spullen die je je niet kunt veroorloven, dat levert je meer stress op dan dat je ervan kunt genieten. De kans is groot dat je initiatieven voor een eigen zaak begint te ontplooien.

Maagd

Op financieel gebied neem je op het moment flinke risico’s. Alles draait om experimenteren. Wees niet bang bizarre ideeën na te jagen, maar wees voorzichtig. Er heersen wat spanningsvelden binnen de familie. Je voelt je verongelijkt. Begrijpelijk, maar daarmee los je niets op. In feite gaat het hier om een oude kwestie die erom vraagt goed uitgesproken te worden. Probeer niet onder je verplichtingen uit te komen, dat zal onmiddellijk afgestraft worden.

Lees ook:
Deze vijf sterrenbeelden zijn échte keukenprinsessen

Weegschaal

Door positieve aspecten van je werk naar voren te brengen en deze ook met anderen te delen zal jouw populariteit toenemen. Hoewel luisteren naar roddels soms leuk is, moet je er niet te veel aan meedoen. Gebeurtenissen zijn zoals men naar ze kijkt. Als je er nou eens positief tegenaan kijkt, zul je zien dat dit ook helemaal geen probleem is. Het is de tijd voor nieuwe ontmoetingen. Als je op zoek bent naar een relatie, ga deze dan niet te afstandelijk aan.

Schorpioen

Jij voelt je op die bijeenkomst helemaal niet op je gemak. Waarom eigenlijk? Je bent niets meer of minder dan die andere mensen. Probeer daar eens achter te komen, dan weet je dat voor de volgende keer. Je kunt deze week besluiten om radicaal je eigen gang te gaan. Het maakt niet uit wat het je kost. Hierdoor kunnen wel wat spanningen ontstaan tussen jou en anderen. Dat neem je dan maar op de koop toe. Wees niet bang om alleen te werken.

Boogschutter

Een ingrijpend besluit van een dierbare kan jou voor een dilemma plaatsen. Je hart is in dit geval de enige betrouwbare raadgever. Was er de laatste tijd verwarring ontstaan met familie, dan mag je nu rekenen op meer helderheid. Je intuïtie is sterk. In plaats van eindeloos te wikken en te wegen weet je precies wat je moet doen. Durf op je gevoel te vertrouwen. Je hoeft niet altijd in de schijnwerpers te staan, ook al ben je er ontzettend goed in.

Lees ook:
Een pixicut, bob of pony: dit kapsel past perfect bij jouw sterrenbeeld

Steenbok

Wacht niet tot de ander in actie komt; neem het initiatief. Vrees openhartigheid niet. Verras jezelf met een nieuwe hobby. Je bent niet in een kader te vatten. Je wijkt zo veel mogelijk van de bestaande orde af. Je bent naar jouw idee in een sleur terechtgekomen. Je ziet alles maar negatief, maar dat maakt het steeds erger. Bekijk de dingen wat luchtiger en laat je leven niet bestaan uit louter verplichtingen. Laat dus eens aantal dingen varen.

Waterman

Deze week kunnen er conflicten met je partner de kop op steken. Ben je single, dan reageer je je waarschijnlijk af op een collega. Denk, voordat je je mond opendoet, goed na over wat je zegt. Er is vast een vriendelijkere manier om duidelijk te maken wat je vindt. Op professioneel vlak betekent stilstand nu achteruitgang, dus doe er alles aan om de zaak in beweging te houden. Investeringen zijn daarbij mogelijk noodzakelijk. Let op de kleine lettertjes.

Vissen

Je ritme is op de een of andere manier verstoord en je begint vermoeid aan de week. Je begint ongemotiveerd aan de week en je bent eigenlijk toe aan vakantie. Gelukkig wordt er deze week geen wereldprestatie van je verwacht. Vroeg je bed in! Als single heb je je zinnen gezet op iemand. Hij of zij hapt niet meteen toe, maar jij geeft niet op! Uiteindelijk zal een originele invalshoek succes opleveren. Met een goede vriend(in) heb je een pittig gesprek.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.