Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Jaarhoroscoop 2022 Tweelingen: Laat alleen mensen toe in je leven bij wie je een goed gevoel hebt ✨

Jaarhoroscoop 2022 Tweelingen: Laat alleen mensen toe in je leven bij wie je een goed gevoel hebt ✨

Jaarhoroscoop 2022 Tweelingen: Laat alleen mensen toe in je leven bij wie je een goed gevoel hebt ✨

Hoe ziet 2022 er voor jou uit? Het staat in de sterren geschreven. Dit is Flairs jaarhoroscoop van Tweelingen.

Algemeen

Het jaar 2022 is voor de Tweelingen een jaar van pieken en dalen. Vooral het begin van het jaar zal voor jou wat moeizamer gaan, maar gelukkig duurt deze minder fijne periode maar tot midden april. Hou je vast aan het feit dat de mindere periodes van tijdelijke aard zijn. De rest van het jaar zal voor tweelingen soepel verlopen en het is een jaar vol gelukzalige momenten.

Je kan in de eerste maanden van het jaar het gevoel hebben dat je niet vooruitkomt en iets je tegenhoudt om jouw dromen te kunnen waarmaken. Toch is het erg belangrijk dat je blijft nadenken over de dingen die je graag uit het leven wilt halen, met name als het gaat om langetermijndoelen. 2022 is voor de Tweeling een jaar waarin je erg veel kunt realiseren en je ook een belangrijke basis neerzet voor de komende jaren.

Voor de Tweeling is dit een jaar waarin je jezelf belangrijke vragen gaat stellen over diepgaande onderwerpen. Spiritualiteit is dit jaar voor jou iets waaraan je veel houvast hebt in jouw zoektocht naar antwoorden. Dit jaar is een goed moment om een dromendagboek bij te houden, aangezien deze in de start van het jaar een extra belangrijke rol gaan spelen.

In de lente krijg je de kans om veel nieuwe mensen te ontmoeten, als je je daar tenminste voor openstelt. Pas wel op welke mensen jij toelaat en bouw enkel vriendschappen op met mensen waarbij jij een goed gevoel hebt. Het laten spreken van jouw intuïtie is hierbij uiterst belangrijk. Alle beslissingen die je dit jaar maakt zullen op de lange termijn merkbaar zijn, dus niet iets om luchtig over te denken.

Juni t/m augustus zijn voor de Tweeling maanden vol energie en nieuwe ervaringen. Je trekt er graag op uit, zowel alleen als met anderen. Voor tweelingen is het toch al moeilijk om te focussen, maar in de zomer heb jij hier nog meer moeit mee. Probeer dit zeker te doen, omdat je anders kansen kunt mislopen omdat je teveel dingen tegelijkertijd onderneemt.

Augustus is een belangrijke maand op liefdesgebied en ook banden met jouw familie en vriendschappen zullen in deze zomermaand sterk zijn. Tijdens deze maand heb jij nog steeds ontzettend veel energie en tal van nieuwe plannen. Probeer jezelf te behoeden om niet te veel dingen vooruit te plannen met anderen, het kan namelijk zijn dat mensen in jouw directe omgeving hier later op terug komen. Jouw enthousiasme en energie kunnen anderen soms tijdelijk enthousiasmeren en overhalen om ja te zeggen, maar omdat het een opwelling was bestaat er een kans dat zij hier later op terugkomen. Trek je dit niet persoonlijk aan, want dit heeft niets te maken met jullie vriendschap of band.

Na een zomerperiode vol avonturen, ben je tijdens de herfst en winterperiode graag vaker thuis en met name in de wintermaanden is het op orde brengen van jouw woning erg belangrijk voor je. Hoewel een opgeruimd huis je veel voldoening geeft, kun je wellicht proberen om sommige kleine taken los te laten. Zoals het opruimen van dat ene kastje of het uitzoeken van jouw kleding. Probeer stil te staan bij de dingen die echt belangrijk voor je zijn in het leven en neem hier voldoende tijd voor. Ook even lekker niets doen is erg belangrijk, voel je hier niet schuldig over.

Oktober is een maand waarin je extra aan jouw gezondheid moet denken. Zorg ervoor dat je voldoende rust neemt en ongezonde voeding even links laat liggen. Neem in deze koudere maanden, met name in de decembermaand, genoeg tijd om te genieten en tijd door te brengen met mensen die je lief zijn. Zit jij al een lange tijd te denken aan een samenkomst van familie en vrienden, dan is december de perfecte maand om iets te organiseren.

Liefde

Het begin van het jaar is ook op liefdesgebied voor jou een uitdaging. Als je een relatie hebt, neem dan vooral in de eerste maanden tijd en ruimte voor jezelf. Zo kun je echt bij jezelf nagaan of dit de relatie is die je voor jezelf in gedachten hebt. Geef ook jouw partner de ruimte om zichzelf te kunnen zijn, want dit zal jullie relatie zeker goed doen. In maart en mei moet je extra oppassen, want tijdens deze maanden ligt een (tijdelijke) breuk op de loer. Zorg dat je genoeg meeleeft met de ander, want in deze periode ben je soms veel met jezelf bezig. Lukt het jullie om deze periodes goed door te komen, dan zal augustus de meest passionele maand van het jaar worden. Zorg ervoor dat je gedurende deze maand genoeg tijd met elkaar kunt doorbrengen en de liefde zal ervan afspatten. Ook de rest van het jaar zal jullie relatie opbloeien en beleven jullie samen erg mooie momenten. Heb jij geen relatie neem dan het eerste deel van het jaar de tijd om erachter te komen wat jij precies zoekt in een partner en of jij wel naar relatie op zoek bent.  Als de vogeltjes beginnen te fluiten in de lente, is dat voor jou ook de tijd om nieuwe mensen te leren kennen en wellicht jouw liefdespartner te ontmoeten. Probeer af te gaan op jouw intuïtie en ga enkel een romantische relatie aan met iemand die jou een goed gevoel geeft op alle vlakken. Zo voorkom je om op een later moment gekwetst te worden.

Dit jaar is voor de Tweeling een jaar waarin je je realiseert hoe belangrijk vrienden en familie voor jou zijn. Het begin van het jaar kan wat kleine conflicten geven, probeer deze zo snel mogelijk uit te praten, zodat deze jullie relatie niet meer in de weg staan. De steun die je krijgt voelt goed en je realiseert je des te meer hoe fijn je het vindt deze lieve mensen in jouw leven te hebben. Met name in juni en augustus ben jij erg gevoelig en heb je veel behoefte aan warmte om je heen. Neem de tijd om één op één af te spreken met mensen die dichtbij je staan om samen iets leuks te doen. Samen genieten van een kop thee en een stukje appeltaart of een heerlijk ontspannende boswandeling. Als je kinderen hebt, is het erg belangrijk om dit jaar de focus te leggen op educatie. Dit kan zijn op het gebied van scholing, maar ook in andere onderwerpen die jouw kind(eren) interessant vinden. Zowel zij als jij zullen hier veel van opsteken.

Werk

Op het gebied van werk en carrière is 2022 voor de Tweeling een jaar van vele hoogte- en dieptepunten maar het jaar zal in elk geval positief starten. Heb jij op dat moment geen werk, dan is deze periode een goed moment om op zoek te gaan naar een leuke baan, al heb jij hier dit jaar zelf weinig invloed op en zal veel neerkomen op geluk. Probeer je vooral niet te druk te maken als dingen niet gaan zoals jij dat wil, want het voorkomen van stress is voor jou erg belangrijk. Probeer ook in moeilijke situaties rustig en kalm te blijven. Ga in gesprek met collega`s en probeer conflicten zoveel mogelijk uit te praten. Samenwerken is dit jaar voor jou erg belangrijk en competitie staat jouw carrière alleen maar in de weg. Mei en juni zijn de meest effectieve maanden op werkgebied, je krijgt ontzettend veel voor elkaar en het is zomaar mogelijk dat je in deze maanden dingen kunt realiseren die je nooit had durven dromen.

Financiën

Als het je in voorgaande jaren niet is gelukt om je financiën op orde te krijgen, is 2022 voor jou het perfecte moment om jouw uitgaven en inkomsten op een rijtje te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld een kasboekje bijhouden om dit voor jezelf overzichtelijk te maken. Door al jouw energie en plannen dit jaar, is het tweede deel van 2022 een goed moment om een eigen bedrijfje te beginnen, want met de juiste keuzes kan 2022 een jaar zijn die jou op financieel gebied veel voorspoed brengt. Lukt dit jou, dan zal je vanaf november kunnen genieten van nieuwe financiële extra`s, iets dat je gedurende de maand november zeker kunt gebruiken. Het is overigens niet het beste jaar om luxe aankopen te doen, wil je toch investeren doe dit dan met grote voorzichtigheid en op manieren die jouw financieel voordeel kunnen opleveren in de jaren die zullen volgen.


Gezondheid

Tweelingen moeten dit jaar extra veel zorgen dragen voor hun gezondheid, zeker omdat dit er soms wel eens bij inschiet. Doe je dit niet, dan kan dit weleens vervelende gevolgen hebben. Vermeid stress zoveel mogelijk en neem geen onnodige risico`s. Je hebt ontzettend veel plannen en energie dit jaar en het zou zonde zijn als jouw gezondheid de realisatie hiervan in de weg staat. Een gezonde voeding en voldoende beweging is dan ook extra belangrijk. Vooral in de winter is het erg belangrijk om aan je gezondheid te denken. Probeer sommige aangename dingen te koppelen aan het nuttige. Spreek af in het park in plaats van een café of maak een lange strandwandeling in plaats van die nieuwe film te kijken. Doe dit niet met overdaad, want ook het nemen van rust is erg belangrijk. Een middagdutje, een dagje nietsdoen of lekker lang uitslapen, is echt niet iets om je schuldig over te voelen. Soms hebben zowel je lichaam als geest dit even nodig. Met name stress en een depressie liggen op de loer als je geen zorg draagt voor je eigen lichaam, zowel fysiek als mentaal.