Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Jaarhoroscoop 2022 Stier: Een jaar vol veranderingen, maar verlies jezelf niet uit het oog ✨

Jaarhoroscoop 2022 Stier: Een jaar vol veranderingen, maar verlies jezelf niet uit het oog ✨

Jaarhoroscoop 2022 Stier: Een jaar vol veranderingen, maar verlies jezelf niet uit het oog ✨

Hoe ziet 2022 er voor jou uit? Het staat in de sterren geschreven. Dit is Flairs jaarhoroscoop van de Stier.

Algemeen

Het jaar 2022 is voor de Stier een jaar vol veranderingen, wat niet altijd even gemakkelijk voor je zal zijn. Op emotioneel gebied zal je dit jaar heel wat schommelingen meemaken en het omgaan met deze emoties zal soms veel van je vergen. Gelukkig is dit iets waar je aan kunt werken en het kunnen omgaan met je emoties is een vaardigheid die je vervolgens altijd met je mee zal dragen.

Buiten deze schommelingen belooft het voor de stier een mooi jaar te worden, met name op het gebied van familiebanden, vriendschappen en relaties. Ook zal je je in de loop van het jaar realiseren dat sommige veranderingen die op het eerste gezicht erg zwaar zijn geweest, uiteindelijk een positieve invloed hebben gehad op jouw persoonlijke ontwikkeling. Soms moet je even door een mindere periode gaan om er daarna sterker uit te komen.

De eerste maanden zijn voor de stier een perfect moment om kennis op te doen. Misschien heb je altijd al een nieuwe taal willen leren of een bepaalde vaardigheid onder de knie willen krijgen, dan is dit het juiste moment om eraan te beginnen. Niet enkel op persoonlijk vlak, maar ook op het gebied van werk zijn januari en februari goede maanden om iets nieuws te leren. Deze inzet zal je in de loop van het jaar goed kunnen gebruiken voor het oplossen van bepaalde problemen.

In de maanden maart en april heb je de kracht om te stoppen met vervelende gewoontes en eventuele onaangename vriendschappen te beëindigen. Iets waar je normaal ontzettend tegenop ziet, kun je het beste in deze maanden aanpakken.

Maart is al met al een positieve periode voor jou en ook de allerbeste maand op het gebied van de liefde. Deze overvloed aan liefde zorgt er ook voor dat je gevoelens van wrok en jaloezie eindelijk kunt loslaten. Dit is vrij bijzonder voor Stieren, maar 2022 is een jaar waarin je op meerdere gebieden je mening zal bijstellen.

De lente is voor jou een periode die allerlei vragen bij jou oproept. Je voelt je erg onrustig en je bent constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorg ervoor dat je deze onrust op de juiste manier gebruikt en het in je voordeel laat werken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een nieuw project eerst af te werken, voordat je aan een nieuwe uitdaging begint.

De zomer is voor de stier een periode van mindfulness en zelfbewustwording. Vanwege deze toenemende behoefte aan tijd voor jezelf, moet je oppassen voor woedeaanvallen en opkomende irritaties. Als je een partner hebt, zorg er dan voor dat je op tijd een momentje voor jezelf pakt, zodat je gevoelens van boosheid kunt voorkomen en onderdrukken. Het heeft geen zin om je druk te maken om kleine dingen die er eigenlijk niet toe doen.

De herfst is een periode waarin je behoefte hebt aan nieuwe uitdagingen. Deze nieuwsgierigheid naar verandering kan vervelende gevolgen hebben, als je niet nadenkt voordat je iets onderneemt. Probeer daarom niet te handelen vanuit een impuls, zeker als het gaat om belangrijke beslissingen of grote aankopen.

De herfst en winter zijn voor de Stier periodes van creativiteit en het ondernemen van nieuwe dingen. Het zal je verbazen wat je in dit tweede deel van het jaar allemaal kunt waarmaken. Met name september is voor jou een maand om nieuwe talenten van jezelf te ontdekken, zowel op creatief als zakelijk gebied.

In december heb je veel behoefte aan warmte en liefde om je heen, zowel op het gebied van romantiek als vriendschap. Plan in november alvast wat leuke afspraken voor december, zodat je je in de koude wintermaanden niet eenzaam zal voelen. Hou het simpel, zoals bijvoorbeeld bijkletsen onder het genot van een lekker drankje of een winterwandeling aan het strand. Het zijn vaak de kleine dingen waar je samen met anderen het meeste van kunt genieten.

Liefde

Op het gebied van de liefde is het voor de Stier een jaar van schommelingen. Met name in het begin van 2022 zal je voor wat moeilijkheden komen te staan. Maar vergeet niet dat je hier uiteindelijk sterker uit zult komen. Als je een partner hebt zal 2022 over het algemeen een fijn jaar zijn voor jullie relatie. In de zomer, met name de maand augustus, moet je als Stier stilstaan bij al het mooie dat jullie samen hebben. Deze positieve gedachtes helpen je kleine irritaties voor lief te nemen en voorkomen ook uitbarstingen van woede als de irritaties oplopen. Heb je geen relatie, dan is oktober de beste maand voor jou om te gaan daten vanwege de positie van de planeten. Probeer een open blik te houden en voorafgaand niet te veel verwachtingen te stellen. Hoge verwachtingen kunnen leiden tot een teleurstelling en door je blind te staren op een bepaald droombeeld, kan het zijn dat jouw echte liefde zomaar aan je neus voorbij gaat. Sta ook open voor andere mogelijkheden, want het zou zomaar kunnen dat een vriendschap zicht ontpopt tot een romantische relatie.

Vriendschappen en familiebanden blijven in 2022 voor de stier stabiel. Je hebt dit jaar veel steun van de mensen die je liefhebt en zij geven je de kracht die je nodig hebt om te beginnen aan een nieuw avontuur of activiteit. Dit kan het starten zijn van een eigen onderneming, maar ook het beginnen aan een nieuwe hobby. De gedachte dat jouw geliefden achter je staan, geeft je veel moed en hierdoor sta je sterk in je schoenen. Veranderingen kunnen voor de Stier erg moeilijk zijn en de steun van familie en vrienden komt dan ook goed van pas. Als je zelf kinderen hebt, zal je hen veel steun kunnen bieden op het gebied van educatie. Omdat je zelf nieuwe dingen onderneemt, kun je je gemakkelijk verplaatsen in een ander en ondersteuning bieden waar nodig, zowel op praktisch als emotioneel vlak. De zomermaanden geven je de rust om leuke dingen te gaan doen met je familie en geliefden. Sta hier bewust bij stil en geniet zoveel mogelijk van deze mooie momenten.

Werk

De start van 2022 is voor jou de allerbeste tijd op het gebied van werk en carrière. In de zomermaanden is het op het gebied van werk rustiger, zorg ervoor dat je kunt genieten van deze kalmere periode en neem de tijd om je collega’s beter te leren kennen en plezier te maken. Want naast het verdienen van geld is een fijne werkomgeving minstens even belangrijk. Ben je niet gelukkig met je huidige werk, dan kun je het beste wachten tot na april met een carrière switch. Neem de tijd om na te denken over wat het is dat je ongelukkig maakt en hoe je dit het beste kunt aanpakken en oplossen. Als je niet tevreden bent over de balans tussen je privéleven en werk, dan is november de beste maand om hier iets aan te doen. De wintermaanden zijn tevens het moment om aanspraak te maken op een promotie of extra kansen te ondernemen als je zelf een onderneming hebt.

Financiën

Financieel kan 2022 een goed jaar worden voor de Stier. Je verdient meer geld dan het voorgaande jaar en dit geeft je een gevoel van comfort. Kijk wel uit dat je niet meer geld gaat uitgeven, nu je iets meer te besteden hebt. Het maken van ondoordachte uitgaven kan voor stieren erg moeilijk zijn, omdat je veel waarde hecht aan comfort, mooie dingen en leuke uitstapjes. Het is niet erg om af en toe wat uit te geven, maar zorg ervoor dat je niet vergeet wat er echt toe doet. Ook al koop je niet vaak dure dingen voor jezelf, let ook op met cadeaus die je koopt voor bijvoorbeeld familieleden. Je kunt jouw liefde ook tonen door iets moois te doen voor een ander, bijvoorbeeld een zelfgemaakt cadeau of eens aanbieden op de kinderen of huisdieren te passen. Op deze manier kun je zorg blijven dragen voor je eigen financiële situatie en het extra geld dat je spaart bijvoorbeeld investeren of besteden aan het aflossen van je hypotheek of een openstaande schuld.

Gezondheid

Net zoals op financieel gebied is de start van het jaar voor jou ook op het gebied van gezondheid het beste. Voor jou als stier is het erg belangrijk om zorg te blijven dragen voor jezelf. Je bent met name in de herfst en wintermaanden geneigd om veel te zorgen voor anderen, maar het is erg belangrijk jezelf hierbij niet uit het oog te verliezen. Voel je niet schuldig als je een keer nee moet zeggen of als je een afspraak moet annuleren. Mensen die echt om je geven zullen dit zeker begrijpen en hebben het beste met je voor. Als je weleens last hebt van je botten en spieren, is het belangrijk om dit serieus te nemen en zorg te dragen voor je lichaam. Dit kun je onder andere doen door een gezonde voeding en de inname van dierlijke ingrediënten zoveel mogelijk te vermijden.