Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Déze drie sterrenbeelden hebben het meeste last van een winterdip

Déze drie sterrenbeelden hebben het meeste last van een winterdip

Déze drie sterrenbeelden hebben het meeste last van een winterdip

Heb jij ook elk jaar weer zo’n last van een winterdip tijdens deze koude maanden? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat de sterren dat voor jou hebben bepaald. Mensen met deze sterrenbeelden hebben namelijk sneller last van een winterdip dan anderen. 

Winterdip

Heb jij tijdens deze koude wintermaanden ook altijd last van zo’n somber gevoel en merk je dat je sneller moe wordt? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je last hebt van een winterdip. Maar je bent niet de enige. Mensen met déze drie sterrenbeelden zijn namelijk gewoon wat gevoeliger voor een winterdip.

Schorpioen

Ben jij een Schorpioen? Waarschijnlijk ben je dan nogal gevoelig voor je omgeving. Het helpt dan ook niet mee als het buiten grauw en grijs is. Dit veranderd namelijk ook meteen je humeur. Jij kan als Schorpioen dan ook niet wachten tot de dagen weer langer worden en de lente weer begint.

Kreeft 

Is jouw sterrenbeeld een Kreeft? Dan ben jij waarschijnlijk iemand die een hekel heeft aan de kou. Hoe meer de temperatuur buiten daalt, hoe sneller jij een winterdip op voelt komen. Het liefst ga jij tijdens deze donkere, koude maanden lekker naar een tropisch eiland waardoor je het hele jaar door kunt genieten van zomerse temperaturen.

Lees ook
Déze sterrenbeelden zorgen voor de meeste drama tijdens de feestdagen

Leeuw 

Een Leeuw wordt vaak omschreven als een energiek persoon. Je houdt wel van een feestje en de gezelligheid kan bij jou dan ook niet op. Maar toch ben je ook gevoelig voor die winterdip. Je blijft tijdens die koude wintermaanden liever warm bij de open haard zitten, wachtend totdat deze maanden voorbij gaan. Maar gelukkig komen de feestdagen er weer aan en heb je iets om naar uit te kijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: GettyImages