Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Moet je even je ei kwijt? Deze drie sterrenbeelden kan je toevertrouwen

Moet je even je ei kwijt? Deze drie sterrenbeelden kan je toevertrouwen

Moet je even je ei kwijt? Deze drie sterrenbeelden kan je toevertrouwen

Geheimen voor je houden: je bent er goed in of juist helemaal niet. Soms moet je iets kwijt, maar weet je gewoon niet wie je kan vertrouwen. Geen zorgen, we helpen je een handje. Hieronder vind je sterrenbeelden die je kan vertrouwen en sterrenbeelden die beter niet kunnen meehelpen bij een verrassingsfeestje. 

Schorpioen

Is je beste vriendin een Schorpioen? Dan heb je de juiste aan de haak geslagen. Hun karakter is loyaal en mysterieus, daardoor lijkt het alsof je ze niet kunt vertrouwen. Maar geloof ons, want dat kunnen ze zeker wel. Door hun loyale karakter houden ze zich aan hun woord, nemen ze je geheim serieus en zorgen ze ervoor dat niemand erachter komt. Maar niet als je niet loyaal bent naar de Schorpioen, want dan heb je het vertrouwen verknalt.

Leeuw

Leeuwen staan bekend om het stereotype ‘egoïstisch’ en ‘zelfgeobsedeerd‘, maar dat is allemaal kletskoek. Ze zijn juist geïnteresseerd in andere mensen. De Leeuw is loyaal en de meest betrouwbare vriendin. Ze blijven gemotiveerd in het leven door de mensen om hun heen, want dat geeft ze kracht. Daardoor zullen ze niet zo snel bij je weggaan en je geheim ver weg stoppen. Maar pas op, want ook de Leeuw kent karma al te goed.

Vissen

Je kunt altijd wel een geheim kwijt bij het sterrenbeeld Vissen. Ze gaan net zo goed met jouw geheimen om als met hun eigen geheimen Het is wel een gevoelig sterrenbeeld, dus hun emoties zijn snel overweldigend. Té veel geheimen is misschien te veel hooi op hun vork en dan moeten ze het bij iemand kwijt. Maar daar hoef je je niet druk om te maken, want ze zullen het alleen vertellen aan hun dagboek of huisdier.

Maagd

Helaas, de Maagd is niet zo van ‘hun mond dicht houden’. Ze kunnen af en toe egoïstisch overkomen, maar ze bedoelen het goed. Het sterrenbeeld Maagd wil je met alle liefde helpen, maar het moet wel volgens hun plan. Dwaal je van hun plan af? Dan valt dat bij dit sterrenbeeld verkeerd en zullen ze hun ei kwijt moeten, bij wie dan ook.

Lees ook:
Oeh la la: dit seksstandje past het best bij je volgens je sterrenbeeld

Boogschutter

Dit sterrenbeeld is best wel avontuurlijk en houdt van drama. Ze vinden waarheid belangrijker dan feiten. Zodra ze iets van een geheim weten dan moeten ze het tot en met de bodem uitzoeken. Dit sterrenbeeld houdt er wel van om een praatje te maken met anderen en gebruiken hun beste vaardigheid: verhalen vertellen. Dus, als je geheim een interessant verhaal is dan zit je in de gevarenzone bij de Boogschutter.

Tweelingen

Communiceren is hét dingetje van de Tweelingen. Ze kunnen met iedereen wel een praatje maken en dat is ook positief, maar ze praten snel hun mond voorbij. Dat doen ze niet expres, maar ze volgen graag hun eigen regels. Diepe geheimen kunnen ze wel bewaren, maar als het een spannend verhaal is dan kan dit sterrenbeeld het niet laten om het door te vertellen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: PureWow | beeld: GettyImages