Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Ben jij een van déze sterrenbeelden? Dan heb je vast een heel hoog libido

Ben jij een van déze sterrenbeelden? Dan heb je vast een heel hoog libido

Ben jij een van déze sterrenbeelden? Dan heb je vast een heel hoog libido

Iedereen heeft soms wel eens behoefte aan een goede vrijpartij. Maar die behoeftes kunnen per persoon nog steeds wel behoorlijk verschillen. En dat zou zomaar eens te maken kunnen hebben met je sterrenbeeld. Want déze drie sterrenbeelden hebben een heel hoog libido. 

Ram

Een Ram zit meestal bomvol seksuele energie. En ook is een Ram niet bepaald subtiel als het gaat om seks, hij gaat het liefst meteen recht op zijn prooi af. Romantische kaarsjes, en lieve woordjes, dat vindt een Ram helemaal niets. Een Ram is namelijk assertief, ruw en soms misschien ook wel een tikkeltje agressief. Het dierlijke instinct neemt de overhand. Geen soft gedoe dus voor een Ram, gewoon lekker stevig van bil gaan.

Maagd

Een Maagd is een sterrenbeeld dat een heel hoog libido heeft. Een Maagd is dan ook altijd wel in voor een vrijpartij. Er is dan ook niet veel voor nodig om een Maagd opgewonden te krijgen. Een kus in de nek of een lekkere massage kan al genoeg zijn. Maagden zijn dus snel opgewonden en kunnen dan ook nog maar aan één ding denken: seks. Waar de een overleeft op koffie, haalt een Maagd al haar energie uit seksuele spanning en liefde. Daarom doe je ook veel moeite en steek je veel energie in je seksleven en een Maagd verwacht dit ook van haar partner.

Lees ook
Dol op knuffelen? Dan ben je vast één van deze 5 sterrenbeelden

Schorpioen

Het seksleven van een Schorpioen kun je heel makkelijk in één woord omschrijven: passievol. Denk aan opwinding en een hoop emoties tijdens de seks. Daarom zal een vrijpartij met een Schorpioen ook niet zo snel als saai worden omschreven. Integendeel juist. Het seksleven van een Schorpioen bevat vaak een hoop drama. Het kan voor een Schorpioen soms namelijk best lastig zijn om al die sensuele emoties en gevoelens onder controle te houden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: &C | Beeld: GettyImages