Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Déze sterrenbeelden zorgen voor de meeste drama tijdens de feestdagen

Déze sterrenbeelden zorgen voor de meeste drama tijdens de feestdagen

Déze sterrenbeelden zorgen voor de meeste drama tijdens de feestdagen

De meeste feestdagen gaan niet voorbij zonder dat er hier en daar wat drama opspeelt. En de mensen met déze sterrenbeelden zijn hier meestal verantwoordelijk voor. 

Leeuw

Een Leeuw is over het algemeen gul en zorgt meestal voor vermaak. Dat zijn hele positieve eigenschappen, maar toch kan de Leeuw ook heel gevoelig zijn voor complimenten. Want die ontvangt hij graag. Als een Leeuw zo zijn best heeft gedaan op het nagerecht en niemand noemt het op, dan kan dat voor wat drama zorgen. De Leeuw voelt zich graag gewaardeerd, en als dit niet het geval is, zal hij dat ook uitspreken en van een mug een olifant maken.

Maagd

Ook de Maagd kan voor veel drama zorgen tijdens de feestdagen. De intenties van de Maagd zijn altijd goed. Alles moet voor de Maagd tot in de details aan toe gepland zijn. Maar hierdoor kan het zomaar zijn dat de Maagd iemand anders voor zijn of haar hoofd stoot. Bijvoorbeeld een opmerking over het niet zelfgemaakte hoofdgerecht? Of misschien is de tafel wel niet zo gedekt, zoals de Maagd dat zou willen. En daar kunnen best wat discussies uit ontstaan.

Lees ook
Slecht gehumeurd? Deze sterrenbeelden zijn het vaakst chagrijnig

Ram

Een Ram is vaak nogal impulsief. De Ram doet dingen voordat hij nadenkt en heeft er dan ook geen problemen mee om oude koeien uit de sloot te halen of andere gênante herinneringen erbij te betrekken. De Ram houdt namelijk wel van wat leedvermaak, maar stiekem is de Ram toch vaak de gangmaker van het feestje.

Waterman

Meestal is de Waterman iemand die zich graag wat meer op de achtergrond houdt. Maar als iemand nogal duidelijk zijn of haar mening op tafel gooit over een bepaalde kwestie, dan is de Waterman degene die het snelste hapt en meteen een monoloog afsteekt. Maar of iedereen daar nou op zit te wachten…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: GettyImages