Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Een pixicut, bob of pony: dit kapsel past perfect bij jouw sterrenbeeld

Een pixicut, bob of pony: dit kapsel past perfect bij jouw sterrenbeeld

Een pixicut, bob of pony: dit kapsel past perfect bij jouw sterrenbeeld

Ben je toe aan een nieuw kapsel? Maar heb je geen idee wat je wil? Geen zorgen, kijk maar naar je sterrenbeeld en welke haarstijl daarbij hoort. Ook al is dit kapsel totaal uit jouw comfort zone – het zal (volgens jouw sterrenbeeld) wél goed bij je passen!

Weegschaal

Weegschalen zijn liefdevol en tactisch, daar hoort een perfect kapsel bij. Lang haar past goed bij een Weegschaal. Ideaal want je kunt daar nog van alles mee doen: staart, knot, half-vast of een vlecht. Als Weegschaal past de uitstraling glamorous perfect bij jou!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Markella Hadjimitsi 🎙 (@markellahadj) 

Maagd

Als je denkt aan creatief en hardwerkende mensen, dan denk je aan een Maagd. Geen orde in huis betekent voor de Maagd geen orde in het hoofd. Ben jij dit sterrenbeeld? Dan past een strakke bob uitstekend bij jou.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Karolina Ościk-Alama (@cajmel) 

Leeuw

Een leeuw (en dan hebben we het over het dier zelf) heeft grote manen. Lange extensions zou iemand met sterrenbeeld Leeuw dan ook niet mis staan. Het past perfect bij hun open geest en krachtige persoonlijkheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) 

Kreeft

Bij de Kreeft past een kapsel wat in de mode is, namelijk de curtain bangs! Kreeften zijn zorgzaam en je kunt ze een zien als dat ene verlegen, maar ook lieve meisje uit de klas. Curtain bangs passen perfect bij dit karakter, maar je kan het ook wat stoerder laten lijken door het te krullen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hallie Scott (@halliescottt) 

Tweelingen

Als je als Tweelingen lang haar hebt, is dit kapsel misschien even wennen, maar het zal super goed bij jou staan. Zet de schaar erin en neem een French girl bob. Het is chic en een beetje speels, iets wat goed past bij Tweelingen.

Lees ook
Déze drie sterrenbeelden zijn blijkbaar het intelligentst

Stier

Net zoals Weegschaal, zijn Stieren ook de meest liefdevolle vrouwen die je zal tegenkomen. Je kan de Stier vertrouwen en ze houden niet van te veel gekkigheid, daarom past een mid-lengte kapsel goed bij hen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Harry Josh (@harryjoshhair) 

Ram

Ram is het meest impulsieve sterrenbeeld. Ze zijn gepassioneerd in het leven en stralen dat ook uit. Daar moet een goed kapsel bij horen, toch? Het haar van de Ram hoeft niet zo netjes te zijn, rommelig mag en een paar highlights kunnen ook zeker geen kwaad.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) 

Vissen

Naast de Kreeft, zijn Vissen ook heel lief en zacht. Het empathische karakter stralen ze ook uit vanaf de buitenkant. Een pony past daarom perfect bij Vissen en geeft een lieve uitstraling.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Priscila Martinez (@priscilamartinez__) 

Waterman

‘Lekker jezelf blijven’ is het motto van de Waterman. Ze houden wel van trends, maar blijven graag zichzelf. We raden de Waterman aan om hun eigen haarstijl te omarmen. Laat je eigen haartextuur zijn zoals die is, want dat is het mooie van de Waterman.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door denise (@denisesocaciu) 

Steenbok

Steenbokken houden van tradities en vinden het eng om verandering aan te gaan. Een kapsel tot aan hun sleutelbeen is kort genoeg voor een keertje wat anders qua haar, maar je kan er nog steeds veel mee doen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brittany Sullivan (@brittsully) 

Lees ook:
Vrouwen met déze vier sterrenbeelden worden het snelst boos

Boogschutter

Als er één sterrenbeeld is die alles kan hebben, dan is dat de Boogschutter. Ze trekken zich niet zo snel iets aan van anderen en doen lekker wat ze zelf willen. Daarom zou een pixicut heel goed passen bij dit sterrenbeeld. Zo’n kort kapsel is wel even wennen, maar het zal de Boogschutter enig staan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CAROLINE PORTELA (@carolineportelam) 

Schorpioen

De Schorpioen is dominant en krachtig, dus wat hoort daarbij? Juist, ook een krachtig kapsel! Denk bijvoorbeeld aan een sliced bob. Schorpioenen zijn de enige die dit kaspel echt kunnen rocken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | beeld: GettyImages