Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Mannen met dit sterrenbeeld gaan het vaakst vreemd

Mannen met dit sterrenbeeld gaan het vaakst vreemd

Mannen met dit sterrenbeeld gaan het vaakst vreemd

Check nog snel even het sterrenbeeld van je grote liefde, want uit onderzoek van de datingsite Gleeden blijkt namelijk dat er een verband is tussen je sterrenbeeld en de kans op bedriegen. Woeps!

Bad news voor Boogschutters

Het onderzoek werd gevoerd bij zo’n 2 miljoen gebruikers en wat blijkt:Boogschutters zouden dé grootste bedriegers zijn. Pijl en boog staan dus duidelijk symbool voor de jacht naar een nieuwe liefde. Elke. Keer. Opnieuw. Ook het passionele en rebelse karakter van de Boogschutter zou zeker te maken hebben met het feit dat personen met dat sterrenbeeld met stip op nummer één staan.

Thrillseeker Tweeling

De tweede plaats is weggelegd voor Tweelingen. Een persoon met Tweelingen als sterrenbeeld zou van nature erg open-minded en een echte thrillseeker zijn. De Ram sluit de top drie. Een Ram zou al snel last hebben van de dagelijkse sleur en daarom ergens anders naar spanning zoeken.

Lees ook:
Wat te doen als je denkt dat hij vreemdgaat

Don’t panic als je lief een van deze drie sterrenbeelden heeft, niet alle Rammen, Tweelingen of Boogschutters zijn vreemdgangers! En ga je lief nu maar een welverdiende zoen geven!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GettyImages